x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Mărturisire surprinzătoare a lui Rita Mureșan:  ”În ultimul an am simțit că am îmbătrânit 20 de ani”

Mărturisire surprinzătoare a lui Rita Mureșan:  ”În ultimul an am simțit că am îmbătrânit 20 de ani”

20 Oct 2017   •   22:20
Mărturisire surprinzătoare a lui Rita Mureșan:  ”În ultimul an am simțit că am îmbătrânit 20 de ani”

Rita Mureșan, fost model și acum designer de renume, trece ”Dincolo de aparențe” în cadrul unui amplu interviu oferit Florentinei Fântânaru, în care vorbește despre familia ei, despre schimbările din viața sa, dar și despre relația cu divinitatea.

Rita Mureșan simte că ultimul an a venit cu multă presiune și, în ciuda faptului că are încă un spirit tânăr, simte că a îmbătrânit brusc.

”Am 44 de ani, dar eu mă consider un copil de 23 de ani. Totuși, în ultimul an, am simțit că am îmbătrânit 20 de ani. Că așa a fost să fie, cu schimbarea de vibrație, cu tot ce s-a întâmplat în jurul meu și al nostru.  Ideea este că, în viață nu poți da sfaturi, nu-ți poți da cu părerea despre lucruri pe care nu le-ai trăit”, mărturisește Rita Mureșan în cadrul emisiunii ”Dincolo de aparențe” de la Antena Stars.

Despre copiii ei și relația pe care aceștia o au cu tatăl lor și despre cum a reușit să evolueze din punct de vedere spiritual, Rita Mureșan vorbește la ”Dincolo de aparențe”, emisiune difuzată duminică, de la ora 13.00, la Antena Stars.

×
Subiecte în articol: rita muresan