x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Mărturisiri dureroase ale unei cunoscute cântărețe din România: „Eram atât de săracă...”

Mărturisiri dureroase ale unei cunoscute cântărețe din România: „Eram atât de săracă...”

28 Sep 2017   •   11:08
Mărturisiri dureroase ale unei cunoscute cântărețe din România: „Eram atât de săracă...”

Astăzi este una dintre cele mai apreciate cântărețe de la noi, dar Feli Donose recunoaște că nu a avut o viață ușoară. A renunțat la școală și și-a luat viața în mâini. Dar nu i-a fost deloc ușor.

„Am renunțat la școală, la jumătatea clasei a noua. Eu asta am simțit să fac. Sunt de vreo șapte ani în clasa a XI-a. M-am trezit la 15 ani în toiul nopții și m-am gândit ce fac cu viață mea. Am găsit un anunț. Dumnezeu le așază pe toate. Eu găsesc un ziar local unde se caută în Cluj pe cineva care să cânte muzică străină. Am lucrat și într-o fabrică de piele. Am ajuns în Cluj. Domnul respectiv caută fete nu pentru a cânta. Am rămas totuși în Cluj.

Aveam un salariu de 6 milioane jumătate. Am găsit chirie într-un apartament cu 3 camere, stăteam cu străini. Pe mama am mințit-o, până s-a trezit cu diriga acasă. Mama mi-a zis: „Dacă nu ți-a plăcut școala, să pui mână să lucrezi, să vezi ce înseamnă să lucrezi ore în șir și să se ducă banii repede”. Eu lucram deja că barman ospătar.

Nu m-am descurcat în primul an ce-i drept. Ziua lucram, noaptea eram la studio. Au început și problemele de sănătate, problemele cu tiroida. Câtă foame am răbdat. Eu în Cluj eram atât de săracă. Mă gândeam de banii ăștia să-mi iau un bilet dus la muncă sau o supă la plic. Mâncam cartofi, orez. Și acum mi se întâmplă să n-am bani”, a povestit Feli Donose pentru Kanal D.

×
Subiecte în articol: Feli Donose