x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Melanie Griffith, dezvăluie că a fost diagnosticată cu o boală gravă

Melanie Griffith, dezvăluie că a fost diagnosticată cu o boală gravă

21 Oct 2017   •   18:00
Melanie Griffith, dezvăluie că a fost diagnosticată cu o boală gravă
Sursa foto: Manfred Werner/Manfred Werner

Actriţa Melanie Griffith a dezvăluit săptămâna aceasta că a fost diagnosticată cu epilepsie în urmă cu şase ani. Ea a vorbit miercuri noaptea, în Beverly Hills, California, la un panel despre sănătatea cerebrală a femeilor, moderat de actriţa Sharon Stone, care a suferit şi ea un accident vascular cerebral în 2001, informează vineri revista People. 

Griffith a fost diagnosticată după ce a avut două crize care s-au produs pe un iaht în largul Mediteranei, în timpul Festivalului de Film de la Cannes în 2011. 

"Am avut această criză majoră şi m-au dus la spitalul din Cannes şi apoi m-au adus înapoi la barcă", a spus actriţa în vârstă de 60 de ani în timpul acestei reuniuni, potrivit The Hollywood Reporter. "Şi apoi am avut o altă criză şi m-am întors [la spital]. Mi-au făcut un EEG şi au început să privească lucrurile serios". 

"Când m-am întors (în SUA), am fost diagnosticată cu epilepsie, dar până atunci, timp de 20 de ani, nimeni nu a acordat suficientă atenţie pentru a-mi pune acest diagnostic'', a continuat ea. 

Griffith a spus că nu mai a avut convulsii de patru ani şi afirmat că acestea au fost cauzate de stres. "Am fost extrem de stresată", a spus ea. "Fiecare criză pe care o aveam era într-un moment când eram extrem de stresată". 

De trei ori nominalizată la Globul de Aur, Griffith a declarat că a început să aibă mai puţine crize după divorţul de actorul Antonio Banderas, survenit în 2015 după 18 ani de mariaj. 

"Am divorţat, ceea ce este o adevărată vindecare pentru mine", a glumit Melanie, provocând râsetele publicului, adăugând că de atunci a reuşit să ducă o viaţă mai sănătoasă. 

"Au trecut trei ani [de la ultima criză]", a spus ea. "Ca femei, ne facem o familie, ne luăm un soţ, avem o viaţă, avem copii, avem grijă de casă, mergem şi noi la lucru, nu putem dormi noaptea, pentru că suntem în picioare pentru copii. Nu cred că am dormit timp de 35 de ani. Încă nu dorm; este complet dat peste cap ciclul meu de somn". 

Actriţa din Working Girl (O femeie face carfieră, 1988) are trei copii din trei relaţii diferite, printre care Dakota Johnson, protagonista din filmul Fifty Shades of Gray. 

Însă în ciuda problemelor sale de sănătate, Griffith se simte totuşi recunoscătoare că a reuşit să aibă acces la cea mai bună îngrijire medicală. Ea a spus că a fost recent la centrul medical Health Nucleus din San Diego, California, cel mai nou loc de înaltă tehnologie, pentru teste genetice pentru a vedea dacă încă are epilepsie. Rezultatele au fost negative.AGERPRES

×