x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Mirela Boureanu Vaida vorbeşte miercuri, 23 iulie, de la 20:30, la „Te pui cu blondele?” despre părinţii ei

Mirela Boureanu Vaida vorbeşte miercuri, 23 iulie, de la 20:30, la „Te pui cu blondele?” despre părinţii ei

23 Iul 2014   •   12:54
Mirela Boureanu Vaida vorbeşte miercuri, 23 iulie, de la 20:30, la „Te pui cu blondele?” despre părinţii ei
Mirela Boureanu Vaida: „Tata îmi cânta pe ritmuri de muzică populară tabla înmulţirii. Aşa m-am îndrăgostit de folclor şi de matematică”

Prezentatoarea reality show-ului de la Antena 1 „Mireasă pentru fiul meu” a acceptat provocarea lui Dan Negru de a veni la „Te pui cu blondele?” alături de Monica Anghel şi Lora. Invitatele se numără printre cele mai iubite şi admirate prezenţe feminine din peisajul mass-media, motiv pentru care, concurentele au vrut să afle totul despre ele. Întrebate dacă talentul lor l-au moştenit de la părinţi, Mirela, Lora şi Monica au povestit ce profesii au avut cei care le-au dat viaţă: „Mama este învăţătoare şi am învăţat să scriu şi să citesc de la patru ani, iar în clasa întâi învăţam cu tata tabla înmulţirii”, povesteşte Mirela.

Tatăl, de profesie militar, a ştiut cum s-o facă pe Mirela să iubească ştiinţele exacte, pentru că prezentatoarea „Mireasă pentru fiul meu” a urmat un liceu cu profil real: „Tata îmi cânta pe ritmuri de muzică populară tabla înmulţirii. Aşa m-am îndrăgostit de folclor şi de matematică”, mărturiseşte Mirela. Momentul în care Mirela Boureanu Vaida a reprodus tehnica prin care tatăl său o învăţa matematică va putea fi urmărit la „Te pui cu blondele?” miercuri, de la 20:30, la Antena 1.

×