x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden VIDEO - Momente de groază pentru cântăreața Katy Perry. Accident nefericit în plin concert

VIDEO - Momente de groază pentru cântăreața Katy Perry. Accident nefericit în plin concert

20 Oct 2017   •   19:00
VIDEO - Momente de groază pentru cântăreața Katy Perry. Accident nefericit în plin concert

Artista abia terminase de cântat melodia ''Thinking Of You'' şi se înălţase deasupra audienţei pe un mulaj al planetei Saturn. 

Cântăreaţa Katy Perry a rămas suspendată timp de două minute deasupra mulţimii de fani într-unul dintre concertele turneului său mondial, susţinut la Bridgewater Arena din oraşul american Nashville, din cauza unei platforme care s-a defectat, relatează joi site-ul BBC. 

Instalaţia a refuzat să mai răspundă comenzilor, iar cântăreaţa a rămas suspendată. 

''E pentru prima dată când sunt rămân blocată în spaţiu'', a spus cântăreaţa glumind către public. ''Ştiu că de obicei sunt cu capul în nori, dar chestia asta chiar s-a înţepenit. Ce ar trebui să fac? Să spun glume, să povestesc ceva, să cânt un alt cântec?'', a mai spus artista. 

În timp ce personalul tehnic încerca să o coboare, Perry le-a spus fanilor: ''Scoateţi-vă telefoanele! Este un moment bun de pus pe YouTube''. 

După aproximativ două minute, platforma a fost coborâtă manual în mijlocul publicului, artista a făcut o săritură în mulţime, după care s-a întors pe scenă. 

''Se pare că va trebui să cobor şi să merg printre oameni. Îmi place la nebunie chestia asta. Asta ţi se întâmplă dacă vrei să aduci toate planetele în Nashville''. 

Katy Perry este recunoscută pentru concertele sale cu scenografie elaborată, iar turneul Witness foloseşte platforme mobile, manechine supradimensionate şi o mână gonflabilă care o prinde pe artistă şi o trage sub scenă. 

Dansul sincronizat intitulat ''Left shark'' din cadrul festivităţii Super Bowl din 2015 a fost de asemenea impresionant. 

Primele şapte spectacole programate în cadrul turneului Witness au fost amânate din cauza unor ''probleme tehnice'', dar spectacolele ulterioare s-au ţinut la datele anunţate. 

Din luna iunie, anul viitor, turneul se mută pe teritoriul Marii Britanii unde vor avea loc concerte la Londra, Birmingham, Sheffield, Liverpool, Manchester, Glasgow şi Newcastle. AGERPRES

×