x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Motivul pentru care Adrian Mutu A ANULAT cununia cu Sandra

Motivul pentru care Adrian Mutu A ANULAT cununia cu Sandra

08 Dec 2016   •   15:58
Motivul pentru care Adrian Mutu A ANULAT cununia cu Sandra
Sursa foto: Sandra şi Adi Mutu

Adrian Mutu a anulat cununia civilă, programată sâmbătă, cu logodnica lui, Sandra. Incredibil, dar adevărat, Briliantul este deja însurat!


Briliantul a divorţat de Consuelo în iunie 2012, în Republica Dominicană, însă procedura a fost recunoscută în ţară abia pe 3 noiembrie anul acesta şi încă nu a primit de la instanţa din România actul care-l declară un bărbat liber, potrivit observator.tv.

"E nevoie de 30 de zile pentru ca instanţa să redacteze hotărârea şi de alte 30 de zile pentru ca ea să devină definitivă", precizează avocatul Adrian Muza.


"Nu ne-au ieşit planurile cum ne doream. Încă aşteptăm încheierea procedurilor judecătoreşti. Sentinţa de recunoaştere a divorţului pe teritoriul României e dată, dar durează redactarea, sunt nişte paşi de urmat", a explicat Sandra.


Tot ea spune că, cel mai probabil, vor face nunta la începutul anului 2017. Mai greu va fi să-şi anunţe prietenii că nunta nu va mai avea loc sâmbătă. Adi Mutu şi Sandra Bachici au o relaţie de doi ani. Fostă Miss România, Sandra este însărcinată în cinci luni cu un băieţel.

 

×
Subiecte în articol: andra mutu sandra consuelo cununie anulare