x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Mustati celebre

Mustati celebre

18 Mai 2004   •   00:00

Unora le place sa iasa in evidenta, astfel ca apeleaza si la artificii de imagine mai trasnite ca de pilda, o mustata tunsa ca pe vremea lui bunicu’ ori sprancene crescute in plata Domnului.

SIMONA ECOVOIU

Intr-o lume nebuna-nebuna, in care moda ne asemuieste atat de mult, cateva vedete de sex masculin se vor originale. Actorul Mircea Albulescu s-a remarcat nu numai datorita talentului actoricesc. El a fost inzestrat de Mama Natura si cu sprancene foarte stufoase, crescute anapoda. Apoi, Ovidiu Cuncea are o mustata aparte, rasucita, ca pe vremuri. In acest sens am cerut parerea hair-stylist-ului Sorin Similea, nepotul celebrei Angela Similea.

FARA PENSETA. „Pe Mircea Albulescu, sprancenele il reprezinta si sunt convins ca l-au ajutat in meseria de actor. A fost distribuit in roluri negative tocmai datorita sprancenelor sale nefiresti. Daca niciodata nu le-a scurtat e clar ca se simte bine cu ele. Ar fi chiar penibil daca s-ar pensa."

"CIAO DARWIN" Marius Cuncea are o mustata ce se purta in urma cu vreo 100 de ani: „Am aparut asa intr-un spectacol omagial I.L. Caragiale si mi-a purtat noroc. Datorita mustatii ciudate, regizorul Felix Alexa m-a distribuit in piesa "Visul unei nopti de vara", dupa care a ajuns la emisiunea "Ciao, Darwin!"". Actorul, care a jucat si in celebrul film „Amen", spune ca deja are un tic nervos, acela de a-si rasuci varfurile mustacioarei.

CU NOROC. Ion Tiriac, vestitul tenisman si om de afaceri, are si el o mandrete de mustata, care l-a facut celebru pe terenul de tenis. Se spune ca in afaceri e mai bine sa nu ai mustata sau parul lung pentru a inspira incredere. Lui insa nu i-a pasat de gura lumii si, chiar daca a dat echipamentul sportiv pe costumele de lux, mustata tot nu si-a ras-o: „Unii sunt ferm convinsi ca, daca au avut parte de glorie cu mustata, inseamna ca le poarta noroc si nimeni nu-i va mai convinge ca nu-i deloc asa", sustine Sorin Similea.

Si-au schimbat parul, dar naravul ba

Sorin Similea e de parere ca VIP-urile de sex masculin care aleg sa-si vopseasca parul ori vor sa iasa in evidenta, apeland la culorile curcubeului, ori pur simplu nu doresc decat sa-si ascund firele albe. Nu v-ati mirat niciodata ca pentru actorii George Mihaita sau Florin Piersic, timpul pare ca s-a oprit in loc? Aflati ca ei au hotarat sa se vopseasca. Acesta e un semn ca nu accepta batranetea. Din pacate, altii nu-si aleg tocmai o culoare care sa-i avantajeze, cum este cazul interpretului Aurel Moldovean, care de fel este saten, iar acum are parul maro. Ca sa nu fi penibil trebuie sa cumperi o vopsea de par cat mai apropiata de culoarea ta naturala.

×
Subiecte în articol: antimonden