x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Naomi Campbell, din nou condamnată. Ce „ispravă” a mai făcut

Naomi Campbell, din nou condamnată. Ce „ispravă” a mai făcut

01 Aug 2015   •   23:24
Naomi Campbell, din nou condamnată. Ce „ispravă” a mai făcut

Fotomodelul britanic Naomi Campbell a fost găsită vinovată şi condamnată vineri de un tribunal din Sicilia la şase luni de închisoare cu suspendare pentru atacarea şi rănirea unui fotograf italian în 2009, informează Closer.

Enervată că a fost fotografiată cu prietenul ei de atunci, miliardarul rus Vladimir Doronin, în timp ce se aflau în vacanţă în Italia, Naomi Campbell i-a aplicat o lovitură dură cu poşeta fotografului Gaetano Di Giovanni care nu se aştepta "la o astfel de reacţie violentă". A avut nevoie de trei zile pentru a-şi trata rana de la ochi şi a depus plângere.

Ulterior, avocaţii modelului reuşiseră să ajungă la un acord cu fotograful, care şi-a retras plângerea, dar potrivit agenţiei italiene de ştiri Ansa, procurorul Francesco Massara a ordonat ca acest caz să fie tranşat în justiţie.

Avocatul vedetei Guido Carlo Alleva a anunţat, într-o declaraţie obţinută de E! News, că va face apel la decizia pronunţată vineri.

Naomi Campbell nu se află la prima ispravă de acest fel. În ultimii ani, ea a atacat la Londra un şofer de taxi şi un poliţist pe Heathrow. În 2007, a executat o pedeapsă în folosul comunităţii la New York după ce a pledat vinovată de atacarea unei menajere cu telefonul mobil. Pentru aceeaşi faptă a trebuit să plătească şi o amendă de 363 de dolari pentru acoperirea cheltuielilor medicale ale menajerei şi a fost dispusă să urmeze un curs de management al furiei, care se pare că nu a funcţionat.

×