x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Nea Mărin, gazda emisiunii Poftiți pe la noi!, difuzată de Antena 1 în fiecare luni și marți, de la 20:30

Nea Mărin, gazda emisiunii Poftiți pe la noi!, difuzată de Antena 1 în fiecare luni și marți, de la 20:30

18 Iul 2014   •   16:07
Nea Mărin, gazda emisiunii Poftiți pe la noi!, difuzată de Antena 1 în fiecare luni și marți, de la 20:30
Cum va fi “Poftiți pe la noi!?” V-a plăcut acest proiect?

E un proiect care mi se potrivește foarte bine, pentru că eu sunt un om gospodar, sunt crescut la țară și știu ce trebuie făcut să meargă treaba bine. E drept că și responsabilitatea mea a fost mult mai mare, munca mai multă și tensiunile pe măsură. Ca să nu vă mai spun că proprietarii pensiunilor la care am fost noi sunt adevărate personaje.

Aveti noi metode de strunit vedetele?

Merg pe aceleași, pentru că ele funcționează și în sala de dans, și cu vedetele. Eu am mai spus-o, am trei metode de a face ceva să se întâmple: “te rog”, atinsul ușor cu palma, după care pun mâna pe nuielușă. Avem multe de rezolvat în aceste pensiuni, nu mă apuc să îmi schimb stilul de lucru! Îi înțeleg că li se pare greu, sunt multe munci pe care ei nu le-au făcut niciodată și acum trebuie să le facă foarte bine. Dar cred că așa învață și lucruri noi, care le vor prinde foarte bine în viață.

Cine e cea mai harnică vedetă, dintre toate cele care v-au trecut prin mâini?

Gina Pistol. Ea a avut bunici la țară, știe să facă orice și chiar dacă nu știe, e atât de serioasă că îi iese totul foarte bine.

Ce vă deranjează cel mai mult la o vedetă?

Lipsa seriozității. Eu le-am spus de la bun început: măi copii, avem foarte multe de pus la punct în emisiunea asta, gata cu joaca, se vede ce rămâne în urma noastră și trebuie să rămână ceva bun.

Cătălin Botezatu

Ce ți s-a părut cel mai dificil în timpul filmărilor? Ai simțit o responsabilitate uriașă pe umeri?

Lupta cu timpul a fost cea mai dificilă. Aveam de pus la punct foarte multe, voiam să iasă totul bine. Am fost nevoiți să facem și drumuri lungi, pentru a cumpăra materialele de care am avut mevoie și o zi întreagă am făcut doar asta. A fost însă o experiență frumoasă și o provocare pe măsură.

Daniela Crudu


De ce le-ai recomanda turistilor sa mearga in pensiunea renovata de voi?

În primul rând, pentru că peisajul este extraordinar, cred că nu ai unde să vezi așa ceva în altă parte a țării. Noi am renovat pensiunea și chiar am lasat-o într-o stare foarte bună, nu ai ce să îi reproșezi, nu are cum să nu îți placă în momentul de față. Totul, de la pilote la perdele, este schimbat, am si zugrăvit. Camerele sunt extraordinare și s-a schimbat meniul: e exact cum trebuie, tradițional românesc. E totul pus la punct în cel mai mic detaliu. Chiar am făcut treabă bună acolo.

Nicoleta Luciu

Cât de greu ți-a fost în timpul filmărilor de la “Poftiți pe la noi!”?


Am intrat și eu în hora lui nea Mărin și a trebuit să joc până la capăt. Mi-au plăcut provocările din această emisiune și chiar am îndeplinit toate sarcinile. Nu cred că există persoană pe care să nu o certe nea Mărin, dar el face asta pentru că vrea neapărat ca toate lucrurile să iasă ca la carte. Nu pot să spun că mi-a fost greu, pentru că și în copilărie o ajutam mereu pe mama în casă. Eu făceam curat, stăteam pe lângă ea când gătea și așa am învățat. Acum, imediat după ce duc copiii la grădiniță, ma întorc acasă și în două ore e totul lună.

Giani Kiriță

Ce ti s-a parut cel mai greu in timpul filmarilor de la “Poftiti pe la noi!”?


Momentul în care am văzut starea dărăpănată și zdruncinată în care se afla pensiunea, iar eu nu înțelegeam ce am putea face acolo. Sunt însă foarte mulțumit de ceea ce am reușit să facem și sper ca și patronul să fie la fel de mulțumit. Le recomand turiștilor să meargă acolo pentru că, dacă lucrurile au rămas așa cum le-am lăsat noi, vor avea parte de servicii de calitate.
 

×