x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Nea Mărin le spune, din nou, vedetelor…”Poftiți la muncă!”

Nea Mărin le spune, din nou, vedetelor…”Poftiți la muncă!”

04 Noi 2016   •   17:30
Nea Mărin le spune, din nou, vedetelor…”Poftiți la muncă!”

E deja cunoscut ca fiind cel care strunește vedetele și le pune la treabă pentru a da o mână de ajutor celor aflați la nevoie. Simpaticul nea Mărin revine la Antena 1 și în această toamnă le spune vedetelor „Poftiți la muncă!”. Show-ul reunește în jurul temutului amfitiron vedete dispuse să muncească și să îndeplinească diverse sarcini care îi scot din programul lor zilnic, cu scopul de a ajuta pe cineva.

Noutatea sezonului este faptul că de data aceasta nea Mărin vrea să-l responsabilizeze pe Liviu Vârciu, care i se alătură în fiecare ediție „Poftiți la muncă!”. Pentru că este fiul pe care și l-a dorit mereu, nea Mărin vrea să-l obișnuiască pe Liviu cu munca și să-l facă mai responsabil, astfel că în fiecare ediție Vârciu va primi sarcini diverse, de la probe pe care trebuie să le execute, până la coordonarea vedetelor din show. Nici coana Mița, mucalita prietenă a lui nea Mărin, nu va sta departe de misiunea gazdei show-ului și va avea intervenții dintre cele mai spumoase în emisiune. 

Așa se face că în fiecare ediție patru vedete se întâlnesc cu nea Mărin pentru a primi sarcini ferme și precise despre locul în care ajung la muncă și oamenii pe care îi vor ajuta prin efortul lor. Iar în acest sezon activitățile pe care le au de dus la bun sfârșit vedetele au legătură cu agricultura sau turismul românesc: fie că e vorba de o fermă, o pensiune, o cârciumă sau un circ ambulant, vedetele ajung să îndeplinească sarcini care mai de care mai solicitante.

Strunite de nea Mărin, ele trebuie să îndeplinească în fiecare zi alte și alte sarcini care țin de specificul afacerii unde vin la muncă, de specificul zonei respective sau de perioada din an, fie că vorbim de recoltatul viei și pregătirea mustului, strângerea fânului sau gătitul la ceaun. Cert e că orice le va cere nea Mărin să facă, de la curățenie, la gătit, cumpărături sau muncile agricole specifice zonei, vedetele nu au voie să se plângă pentru că de munca lor depinde ajutorul pe care îl vor primi cei aflați la nevoie. 

 

 

×
Subiecte în articol: nea marin poftiti la munca Liviu Vârciu