x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Nicki Minaj ar putea fi dată în judecată de fostul ei partener pentru procent din câştiguri

Nicki Minaj ar putea fi dată în judecată de fostul ei partener pentru procent din câştiguri

17 Noi 2015   •   17:28
Nicki Minaj ar putea fi dată în judecată de fostul ei partener pentru procent din câştiguri

Nicki Minaj ar putea face obiectul unei plângeri depuse de fostul ei partener, Safaree Samuels, care solicită procent din câştigurile realizate de cântăreaţă, relatează 20minutes.ch.

Cei doi artişti ar fi colaborat la mai multe piese. Potrivit TMZ, Safaree Samuels afirmă că are dreptul să primească un procent din câştigurile pentru mai multe melodii de pe trei albume, "The Pinkprint", "Pink Friday" şi "Pink Friday: Roman Reloaded". Rapperul ar fi colaborat cu Nicki Minaj la piesele "Only", "Flawless" şi "Feeling Myself", aşa încât consideră că are şi el drepturi asupra lor.

Safaree intenţionează să o dea în judecată pe cântăreaţă şi asigură că are probe în sprijinul cererii sale, cum ar fi înregistrări şi ore întregi de filmări în care apare lucrând în studio alături de artista de 32 de ani. În plus, ar avea numeroşi martori, gata să depună mărturie în favoarea lui. Potrivit unei surse, depunerea plângerii de către Safaree ar fi "iminentă".

×
Subiecte în articol: nicki minaj Safaree Samuels