x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Nicoleta și Cătălin vor fi luați prin surprindere de poveștile înfiripate în Thailanda

Nicoleta și Cătălin vor fi luați prin surprindere de poveștile înfiripate în Thailanda

19 Iun 2017   •   14:51
Nicoleta și Cătălin vor fi luați prin surprindere de poveștile înfiripate în Thailanda

Cel de-al optulea episod al emisiunii „Temptation Island – Insula iubirii”, care va fi difuzat luni, 19 iunie, de la ora 20:30 îi va aduce în Thailanda pe Nicoleta și pe Cătălin, noul cuplu care trece prin testul iubirii și al încrederii. De fapt, cei doi concurenți nu au nicio emoție în ceea ce privește stabilitatea relației lor, ei spunând că s-au înscris la casting pentru că s-au uitat și le-a plăcut foarte mult emisiunea și că și-ar dori să se distreze în Thailanda. Ei vor să demonstreze că ”noi am reacționa altfel decât restul concurenților care au fost în sezoanele trecute. Nu cred că noi, într-un timp atât de scurt, ne-am combina cu alți oameni”, spune Nicoleta, amândoi fiind convinși că vor rămâne la stadiul de prieteni cu ispitele de pe cele două insule.  Cei doi cred, de asemenea, că în cele șase zile nu s-a întâmplat nimic pe nicio insulă și vor avea mult surprize când îi vor cunoaște pe ceilalți concurenți și vor afla întâmplările și dezvăluirile de până atunci. Cum se vor integra alături de colegii lor și cum vor interacționa cu ispitele, telespectatorii vor vedea începând de luni, 19 iunie.

 Tot în acest episod, Diana își va trăi povestea de iubire alături de Andy, iar DeeDee va începe să flirteze din ce în ce mai mult cu Robert. Însă, deși Maria a plecat de pe insulă, DeeDee va avea o nouă rivală. Care este aceasta, publicul va afla din cel de-al optulea episod al emisiunii.

Cele mai intense momente se vor întâmpla însă pe insula băieților. În acest episod concurenții vor avea prima ceremonie comună a focului, în care vor vedea cu toții imagini cu partenerele lor. Acesta este momentul în care Ben va afla tot ce a spus Diana despre el și relația lor, Aurel o va auzi pe Alexandra vorbind despre problemele financiare și lipsa lui de implicare, Liviu o va vedea pe Bianca oscilând între reținere și atracția pentru Sorin, iar Robert va vedea imagini cu partenera lui dansând lasciv. Cum va reacționa fiecare, ce discuții se vor isca între ei și ce vor decide să facă, telespectatorii Antena 1 vor vedea luni, 19 iunie, de la ora 20:30.

×