x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Noapte de groază pentru Gina Pistol, Speak și Flick Domnul Rimă

Noapte de groază pentru Gina Pistol, Speak și Flick Domnul Rimă

09 Aug 2017   •   20:50
Noapte de groază pentru Gina Pistol, Speak și Flick Domnul Rimă

Aventură cu 4 stele” debutează luni, 14 august , la Antena  1. Începând cu ora 20:30 show-ul promite mult spectacol, umor, emoții și adrenalină, dovedindu-se a fi o adevărată provocare pentru concurenți. Peripețiile de pe hotarele Greciei construiesc un spectacol complet, căci includ atât experiențe noi în locații de vis, cât și momente atipice în care vedetele sunt supuse unor situații limită.  Speak, Flick Domnul Rimă și Gina Pistol au fost printre primii care au trecut prin momente de groază. După ce au pierdut una dintre probele emisiunii, cei trei au fost cazați în casa unei localnice și au experimentat viața autentică a grecilor. Deși este administrator de cimitir, gazda în vârstă de 89 de ani s-a asigurat să le ofere cea mai călduroasă primire celor ce o vor sprijini în gospodărie.  Totuși, echipa veselă nu s-a oprit doar la a-și îndeplini sarcinile casnice, ci a decis să intensifice o aventură pe care nu o vor uita prea ușor.

Flick este cel care a dat startul unui control amănunțit al casei în care locuiesc, iar în timpul prezentării din toiul nopții a dat de o cameră plină cu obiecte ascuțite.  Satâre, macete, fierăstraie și coase sunt doar o parte dintre instrumentele de tăiat descoperite de cei doi, însă ce i-a șocat cu adevărat a fost o mască neagră, însoțită de o pelerină. Deghizat în ținuta înfricoșătoare, Flick a dat naștere unor posibile scenarii de groază, care s-ar putea întâmpla în încăperea surpriză, de partea cealaltă a ușii camerei lor. Nici Speak nu a stat departe de misiunea prietenului său, dar a fost mai rezervat în reacții și supoziții. ,,Morbid și foarte sinistru!” , așa a caracterizat el experiența terifiantă petrecută într-o gospodărie a unui localnic despre care știau doar că are o ocupație ușor bizară.

Verdictul acestei descoperiri macabre, restul aventurilor prin care mai trec cei trei dar și experiențele inedite de care s-a bucurat concurentul câștigători ai ediției, toate din 14 august, doar la Antena 1, începând cu ora 20:30.

 Aventură cu 4 stele” este  o emisiune realizată după formatul italian „Ricchi e poveri” (”The Rich And The Pauper”),  filmată în Grecia. În fiecare ediție, 4 vedete intră intră în competiție și în funcție de rezultat  vor fi departajate constant: două dintre ele vor locui într-o vilă sau hotel de lux, în vreme ce celelalte două vor fi găzduite de localnici cu condiții materiale limitate. Cei care câștigă fiecare probă se bucură de o vacanță luxoasă, dar asta doar pentru câteva ore, în intervalul dintre probe, iar cei care pierd experimentează viața și muncile cele mai diverse și solicitante ale localnicilor.

×
Subiecte în articol: Aventură cu 4 stele