x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Noi dezvăluiri despre trecutul celebrului tenor Placido Domingo

Noi dezvăluiri despre trecutul celebrului tenor Placido Domingo

19 Aug 2019   •   15:15
Noi dezvăluiri despre trecutul celebrului tenor Placido Domingo

După ce săptămâna trecută mai multe femei l-au acuzat pe cunoscutul tenor spaniol Placido Domingo de hărțuire sexuală, au început să apară și alte detalii despre viața artistului.La vârsta de 16 ani acesta a cunoscut o studentă la pian, Ana Maria Guerra Cue. Îndrăgostiți fiind, au decis să fugă şi să se căsătorească în secret. Însă părinţii lui Placido Domingo au aflat de această escapadă și l-au obligat să se întoarcă acasă. 

Părinții fetei au decis totuşi să-i ajute şi le-au închiriat un apartament pentru a se putea muta împreună. La puţin timp s-a născut micuţul Jose Placido Domingo Guerra. Însă relaţia nu a durat mult timp, Domingo fiind copleşit de o responsabilitatea atât de mare. 

Tenorul s-a căsătorit cu actuala sa soţie, soprana de origine mexicană Marta Ornelas, în 1962, când avea doar 21 de ani. Din acest mariaj au rezultat doi copii: Placido Domingo Jr şi Alvaro Maurizio Domingo. 

După aproape 60 de ani de mariaj cu cea pe care a considerat-o "femeia vieţii sale", izbucnirea acestui scandal ameninţă din nou liniştea familiei. Pe amândoi i-a legat pasiunea pentru muzică, având în vedere că ea era o artistă promiţătoare, ea câștigând un concurs pentru cea mai bună voce de soprană cu opera "Nunta lui Figaro". A preferat însă să renunţe la carieră pentru a-şi sprijini soţul şi a se dedica creşterii copiilor. "A fost lumina şi inspiraţia mea. Ea m-a învăţat totul şi a făcut din mine ceea ce sunt astăzi", declara tenorul, într-un interviu din 2016. 

O altă întâmplare neplăcută din viața artistului a fost în 2016, când acesta trebuit să doneze acirca 2 milioane de dolari pentru a-şi putea recupera fiul din prima relație  și nepoții din secta de Scientologie. Această religie interzice adepţilor orice contact cu persoane străine grupului iar tenorul a fost nevoit să plătească o sumă exorbitantă pentru a-i putea vedea. Relațiile lor au avut de suferit  după 2008, când Jose a intrat în sectă

AGERPRES

×
Subiecte în articol: placido domingo