x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Noua emisiune a debutat în forță, „Poftiți pe la noi!” a fost lider de audiență

Noua emisiune a debutat în forță, „Poftiți pe la noi!” a fost lider de audiență

22 Iul 2014   •   13:04
Noua emisiune a debutat în forță, „Poftiți pe la noi!” a fost lider de audiență

“Poftiți pe la noi!” a spus aseară pentru prima dată în această vară Antena 1, iar telespectatorii s-au adunat cu mic, cu mare în fața televizoarelor. Prima ediție a noii emisiuni, care i-a avut protagoniști pe nea Mărin, Daniela Crudu, Nicoleta Luciu, Cătălin Botezatu și Giani Kiriță, a fost lider incontestabil de audiență, atât pe publicul comercial din mediul urban cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani, cât și pe întreg publicul din mediul urban.

Astfel, în intervalul orar 20:29 – 22:28, atunci când a fost difuzată emisiunea, Antena 1 a înregistrat, în medie, nu mai puțin de 9,2 puncte de rating și 26,4% din cota de piață. ProTv, clasat pe locul al II-lea, a obținut 8,3 puncte de rating și 23,6 procente din cota de piață.

Antena 1 a condus în topul audiențelor și pe publicul din mediul urban, unde a înregistrat o medie de 7,6 puncte de rating și 18,5 procente din cota de piață. ProTv, clasat și de această dată pe locul al II-lea, a avut 7,2 puncte de rating și 17,5% cotă de piață.

Minutul de aur al ediției, 22:26, a adus pe publicul comercial un vârf de 13 puncte de rating și o cotă de piață impresionantă, de 33,4 procente.

Astăzi, de la 20:30, la Antena 1, telespectatorii vor vedea cum se schimbă la față pensiunea carismaticului Lulu, după ce vedetele muncesc pe brânci pentru salvarea ei de la faliment.


×