x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Nunta verii în lumea mondenă. Îşi ia rochie de mireasă de 16.000 de euro

Nunta verii în lumea mondenă. Îşi ia rochie de mireasă de 16.000 de euro

13 Mai 2017   •   16:57
Nunta verii în lumea mondenă. Îşi ia rochie de mireasă de 16.000 de euro

Iunie aduce cu sine una dintre cele mai aşteptate nunţi din showbiz. Fotbalistul Adrian Ropotan se căsătoreşte cu Raluca, fiica lui Stelian Ogică, cel care susţinea în urmă cu mai bine de 10 ani că a fost tâlhărit de biletul câştigător la Loto, în valoare de un milion de dolari.

Raluca Ogică şi Adrian Ropotan sunt împreună de 7 ani şi în acestă vară s-au hotă­rât să facă marele pas. Cei doi şi-au programat o nuntă ca-n poveşti, pentru care vor chel­tui zeci de mii de euro. Cum viitorul ei soţ evoluează pe un salariu frumuşel la o echipă din Dubai, Emiratele Arabe Unite, fosta asistentă a Simo­nei Gherghe la “Acces Direct”, aflată în febra pregătirii eve­nimentului, nu se uită la bani. Antena Stars anunţă că Raluca şi-a comandat o rochie de mi­reasă de 16.000 de euro, iar nu mai puţin de 19.000 de euro se vor duce pe aran­jamentele florale! Pesemne că ei vor ca nunta lor să rivalizeze cu cea a naşilor, Gabi Bădălău şi Claudia Pătrăşcanu, care anul trecut au cheltuit în jur de 100.000 de euro pe decora­ţiuni, haine, artificii, program artistic, dar mai ales pe meniul care a cuprins cinci viţei la proţap şi alte mâncăruri alese.

Raluca şi Adrian vor avea 300 de invitați, printre care o mulțime de politicieni, toți prieteni buni cu tatăl nașului, omul politic Nicolae Bădălău. Aceştia vor fi trataţi regeşte, cu un meniu de pomină - mâncă-ruri sofisticate făcute de chefi cunoscuţi, băuturi fine - şi cu unii dintre cei mai scumpi ar-tişti ai momentului, precum Da-mian Brothers sau Adi Minune.

După nuntă, cei doi tineri însurăţei le-au promis apropi­aţilor vor face şi un copil. De când a cunoscut-o pe Raluca, în urmă cu 7 ani, Adrian este unul dintre cei mai “cuminţi” şi serioşi fotbalişti, spre deose­bire de alţi colegi din branşă, care se laudă cu ieşiri monde­ne şi cât mai multe cuceriri.

×
Subiecte în articol: rochie mireasa