x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden O cunoscută cântăreață din România surprinde: ”Toată lumea e convinsă că am acid hialuronic în buze și sâni siliconați”

O cunoscută cântăreață din România surprinde: ”Toată lumea e convinsă că am acid hialuronic în buze și sâni siliconați”

17 Dec 2017   •   12:34
O cunoscută cântăreață din România surprinde: ”Toată lumea e convinsă că am  acid hialuronic în buze și sâni siliconați”

Cântăreața Diana Bișinicu se consideră o femeie norocoasă pentru că are o familie minunată, exact așa cum și-a dorit-o. Diana mărturisește în cadrul emisiunii ”Refresh by Oana Turcu”, difuzată astãzi, de la ora 16.00, la Antena Stars, că în ciuda dorinței tatălui ei de a se căsători cu un machedon, ea și-a urmat inima și este fericită că a făcut acest lucru.

”Tatăl meu își dorea și îmi spunea tot timpul că vrea să mă mărit cu un machedon. Eu am spus dintotdeauna că mă voi căsători cu bărbatul care se va uita la mine ca la soare, fix așa cum se va uita tatăl meu. Eu am fost prințesa lui și asta mi-am dorit. Nu mi-am propus să mă mărit neapărat cu un machedon, dacă era să să întâmple ca bărbatul pe care-l iubesc și care mă iubește să fie și machedon cu atât mai bine”, spune Diana Bișinicu în cadrul emisiunii „Refresh by Oana Turcu” de la Antena Stars.

Artista susține că soțul ei, Cătălin, este exact cum l-a visat și el o iubește fix așa cum este, naturală, motiv pentru care nu intenționează să apeleze la chirurgia estetică prea curând. Asta deși oamenii din jurul ei sunt convinși că a făcut-o deja.

”Toată lumea îmi spune că am acid hialuronic în buze și că am sânii siliconați, însă eu nu am nimic. Dacă mărimea sânilor se modifică atunci când mai slăbesc, și acum am slăbit 10 kilograme, buzele rămân mereu la fel. Naturalețea este și ea apreciată. Soțul meu mă preferă mereu naturală, lui îi place de mine mai mult când sunt nemachiată. Îmi spune că sunt mai copilă, arăt mai bine”, dezvăluie Diana Bișinicu.

Despre cum și-a cunoscut soțul, despre familia lor, dar și despre gelozie, Diana Bișinicu va vorbi pe larg astãzi, de la ora 16.00, la Antena Stars, în cadrul emisiunii ”Refresh by Oana Turcu”.

×
Subiecte în articol: Diana Bişinicu