x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden O mulţime de celebrităţi au devenit mămici anul acesta. Ultima pe listă: Andreea Bălan. Se pregăteşte Alina Puşcaş

O mulţime de celebrităţi au devenit mămici anul acesta. Ultima pe listă: Andreea Bălan. Se pregăteşte Alina Puşcaş

15 Oct 2016   •   22:30
O mulţime de celebrităţi au devenit mămici anul acesta. Ultima pe listă: Andreea Bălan. Se pregăteşte Alina Puşcaş

Anul 2016 pare să fie de bun augur pentru vedete: nu mai puţin de 8 au deve­nit mămici. Startul a fost dat la finele anu­lui trecut, de Anda Adam, pentru ca 2016 să aducă bucurie în suflet pentru Sore, Mirela Boureanu Vaida, Adela Popescu, Emilia Ghinescu şi, mai nou, Andreea Bălan. Chiar şi Andreea Tonciu, Bianca Drăguşanu şi Sânziana Buruiană, fete versate, cu o tinereţe tumultuoasă, s-au aşezat la casele lor. Şase dintre vedete au adus pe lume fetiţe, iar două, băieţei. Ur­mătoarele pe listă sunt Alina Puşcaş, în­sărcinată în 8 luni, care se pregăteşte să nască o fată, și Octavia Geamănu, care va naște la sfârșitul lunii noiembrie.

Andreea Bălan

Cântăreaţa e ultima intrată în clubul mămicilor. Ea a născut pe 9 octombrie o fetiţă de 3,3 kg şi 48 cm, prin cezariană. "Ella e cea mai frumoasă minune din viaţa mea. Sunt în lacrimi de bucurie, e cea mai fericită zi din viaţa mea", a mărturisit Andreea Bălan, care se iubeşte de 3 ani ani cu actorul George Burcea. Cum artista a venit la filmările emisiunii "Te cunosc de undeva" până în ultimele luni de sarcină, suntem curioşi dacă va rezista să stea mult departe de ecranul televizorului sau se va dedica total creşterii fetiţei .

 

Mirela Boureanu Vaida

Mirela Boureanu Vaida a născut chiar la termen, pe 20 august, cel de-al doilea copil al ei: Vladimir Alexandru. Pentru a fi alături de băieţelul ei, ea s-a retras de la cârma emisiunii „Mireasă pentru fiul meu”, fiind înlocuită temporar cu Paula Chirilă. Totuşi, Mirela ne-a anunţat când o vom revedea pe micul ecran: "Voi reveni cu siguranță de Revelion, pentru că deja filmarea "La Hanul Mirelei", la Antena 1, este bătută în cuie încă din luna martie".

Sore

Cântăreaţa Sore a devenit mămică în luna martie, când a născut-o pe Erin, o fetiţă de 3 kg, care a primit nota 10 din partea medicilor. "Sunt super fericită", a spus frumoasa artistă, care e logodită de câţiva ani cu avocatul Mircea Julean.

 

Andreea Tonciu

Luna iunie a adus liniştea spirituală pentru Andreea Tonciu, care a născut-o la o clinică privată, prin cezariană, pe micuţa Rebecca. Una dintre cele mai zvăpăiate vedete de televiziune a mărturist că i s-a sarcina i s-a părut uşoară şi că ar mai putea face încă cinci copii! Să vedem dacă iubitul ei, Daniel, va fi de acord.

 

Bianca Drăguşanu

După telenovela "iubire, nunta, despărţire, împăcare", lucrurile s-au aşezat pentru Bianca Drăguşanu şi Victor Slav. Cei doi au devenit părinţi luna trecută, când a venit pe lume micuţa Sofia Natalia. ”Aș vrea ca fetița mea să fie frumoasă și deșteaptă ca tati și ambițioasă ca mami!”, a declarat fosta asistentă de la "Un show păcătos".

 

Adela Popescu

Actriţa Adela Popescu e printre puţinele care au adus pe lume un băieţel. Ea l-a născut prin cezeriană, în luna iunie, pe Alexandru, la un an după ce s-a căsătorit cu Radu Vîlcan. Chiar dacă a avut un travaliu îngrăzitor, de 11 ore, Adela se declară o mămică împlinită şi extrem de fericită.

 

Sânziana Buruiană

Chiar după ce a păşit în anul 2016, Sânziana a născut o fetiţă care a primit numele Izabella Ștefania Ioana. Primul gest pe care l-a făcut Sânziana a fost să-şi pupe copilul de 5 ori pe fiecare obrăjor: "Vreau sa aibă gropiţe", a mărturisit blondina. Ea este căsătorită de apropape 3 ani cu Nicolae Zuluf, un fotbalist care a trecut şi pe la Concordia Chiajna.

 

Emilia Ghinescu

Cântăreața de muzică populară Emilia Ghinescu e din martie mămică. Frumoasa artistă a născut prin cezariană o fetiţă de 3,3 kg şi 51 cm, care a primit numele de Anastasia Ioana. Emilia a avut o sarcină extrem de uşoară şi şi-a menţinut silueta aproape de ideal: a luat doar 5 kilograme, de care a scăpat la câteva săptămâni după naştere.

 

Alina Puşcaş

Alina Pușcaș, prezentatoarea show-ului “Te cunosc de undeva!”, va încheia, cel mai probabil luna viitoare, lista vedetelor devenite mămici în 2016. Alina și medicul stomatolog Mihai Stoenescu, sunt deja părinții unui băiețel, Alexandru, nascut în 2015. "Deși sarcina este foarte diferită de prima și am tot felul de stări de rău, somnolență, amețeală, foame, mă bucur că a venit atât de repede, pentru că știu tot ce am de făcut și ce urmează. Am o singură teamă: că mă voi îngrășa mai mult decât la prima sarcină, pentru că nu am apucat să mă refac 100% și pentru că, de data asta, simt că îmi este foame non-stop”, a mărturisit ea.

 

Octavia Geamănu

Octavia Geamănu, prezentatoarea Observatorului special al Antenei 1, se pregăteşte să aducă pe lume   un băieţel. Chiar dacă e un sentiment plăcut, frumoasa vedetă spune, în glumă, că sarcina are şi părţi negative: "Observ şi aspectele care te fac să te urci pe pereţi. Păi când vezi că nu te mai cuprinde nici o haină, că ţi-e frică să treci pe lângă cântar, că celulita se aşază cu viteză luminii, că nu mai poţi să dormi noaptea ca omu’, că trebuie să-ţi expediezi partenerul în altă camera de teamă să nu-ţi fure una dintre cele 7 perne pe care le foloseşti în timpul somnului, că nu te mai poţi apleca să îţi închizi şireturile, că te uiţi în oglindă şi ai impresia că te umflă cineva cu pompă în timp ce te priveşti… te simţi oricum, mai puţin strălucitoare".

 

×