x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden O prietenă a lui Prince povesteşte despre leşinul suferit de artist în plin zbor, înainte de moartea sa

O prietenă a lui Prince povesteşte despre leşinul suferit de artist în plin zbor, înainte de moartea sa

22 Iun 2016   •   19:15
O prietenă a lui Prince povesteşte despre leşinul suferit de artist în plin zbor, înainte de moartea sa

Privirea fixă şi corpul care se prăbuşeşte: o prietenă a lui Prince, care a zburat alături de artist în jet-ul său privat, a povestit, într-un interviu acordat marţi ziarului New York Times, despre leşinul suferit de acesta în plin zbor, cu şase zile înainte de moartea lui, relatează AFP.

Judith Hill făcea parte din suita care îl însoţea pe legendarul artist care a murit de o supradoză de opiacee la 21 aprilie. Protejata artistului, cunoscută pentru a fi participat la populara emisiune de căutare de noi talente muzicale 'The Voice', se afla în avionul lui Prince.

În timp ce luau dejunul privirea artistului a devenit fixă, iar apoi a leşinat, a povestit Judith Hill. "L-am strigat pe nume şi l-a zgâlţâit, dar nu şi-a revenit", a povestit ea ziarului american. Avionul a fost nevoit să aterizeze de urgenţă pentru a-l duce pe artist la spital. Şase zile mai târziu Prince avea să moară.

"Mă aflam chiar în faţa lui şi am văzut întreaga scenă. Altcineva ar fi putut crede că Prince a căzut răpus de oboseală la ora 01.00 dimineaţa după concert", a explicat ea. "Trebuia să aterizăm de urgenţă", a precizat tânăra în vârstă de 32 de ani.

Avionul a aterizat până la urmă la Illinois, dar artistul deja îşi revenise. "Am crezut pentru o clipă că ne-a părăsit", a declarat ea ziarului.

Prince, care a sfidat convenţiile prin modul său de lansare a albumelor, a trimis anul trecut platformelor de descărcare gratuită primul album al acestei artiste de R&B, înregistrat în propriul său studio din Paisley Park. Prince era de părere că tânăra avea să ajungă un superstar.AGERPRES

×
Subiecte în articol: prince