x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Oana Sîrbu, cum nu ați mai văzut-o niciodată: cu fustă mini, blondă și cu ochi albaștri!

Oana Sîrbu, cum nu ați mai văzut-o niciodată: cu fustă mini, blondă și cu ochi albaștri!

06 Mar 2015   •   11:02
Oana Sîrbu, cum nu ați mai văzut-o niciodată: cu fustă mini, blondă și cu ochi albaștri!
Sursa foto: Gabriela Arsenie/Gabriela Arsenie

Sâmbătă, 7 martie, la “Te cunosc de undeva!”, Oana Sîrbu va apărea cum n-a fost niciodată în vreo emisiune de televiziune. Îmbrăcată cu o fustă scurtă, roz, cu bucle blonde lungi și ochi albaștri, Oana Sîrbu va cânta și va dansa ope ritmurile piesei „All About That Bass”, transformată în Meghan Trainor.

“Ruleta a fost extrem de “inspirată” să-mi “propună” acest personaj, și-i sunt recunoscătoare! (râde). Meghan Trainor e o interpretă din noua generație și cântă foarte bine! Clipul este unul de excepție! Iar piesa e una… greuță! (râde). Mi-a plăcut punerea în scenă a Furnicuței (n.n. coregrafa de la “Te cunosc de undeva!”), și suportul orchestral unu la unu cu originalul! Cât despre machiaj/costum… ce să zic? Prefer movul, dar e frumos și rozul! (râde) Nu știu ce-a ieșit, dar m-am simțit minunat! Și să știți că am avut ochi albaștri! (râde)”.

Cât de bine va intra Oana Sîrbu în rolul lui Meghan Trainor, telespectatorii Antenei 1 vor vedea sâmbătă, 7 martie, de la ora 20.30, numai la Antena 1.

×