x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Patru intrebari pentru Adriana Titieni

Patru intrebari pentru Adriana Titieni

01 Mar 2004   •   00:00

Actrita care se scoala cu noaptea-n cap, pentru a prezenta emisiunea "Trimineata"

  • Cum ti-a influentat bioritmul trezitul devreme, pentru "Trimineata"?
    In bine. Inainte dormeam mult dimineata, nu prea aveam timp de nimic. Acum dorm intre 12:00 noaptea si 6:00 dimineata si ma bucur de timp din plin pentru toata lumea draga mie: familia si prietenii mei. La inceput, cand "Trimineata" incepea la 7:00, ma trezeam la 5:00, beam o gura de nes, faceam un dus scurt, fumam o tigara si mai dormeam 10 minute pana ma lua masina redactiei de acasa.

  • Ai doi copii. Cum iti mentii silueta adolescentina?
    Nu fac ceva spectaculos, dar am cateva reguli de la care nu ma abat. Nu mananc seara dupa ora 7:00, dar nu ma abtin de la nimic, n-am vreun aliment interzis. Merg mult pe jos, am constatat ca-mi face bine. Imi place sa inot, asa ca ma duc, ori de cate ori pot, la piscina. Nu in ultimul rand, practic tai-bo. Pentru curiosi, este un fel de gimnastica aerobica bazata pe kick-boxing.

  • Tii minte un lucru haios pe care ti l-a spus un telespectator in direct?
    Da, dupa cum se stie, avem concursuri cu premii, in fiecare dimineata. Spun: "Buna trimineata!". Mi se raspunde: "Buna trimineata, doamna Carmen!". Telespectatoarea nu ma confundase cu o Carmen oarecare, ci cu personajul cu acelasi nume, jucat de mine in serialul "In familie"... Semn ca doamna care sunase, nestiind cum sa mi se adreseze, a facut-o cu numele personajului din film. Cum sa ma fi suparat?

  • Dar o balba facuta in direct de tine sau de Cosmin Selesi, colegul tau?
    De-ale lui Cosmin nu-mi amintesc. E un baiat tare bun, care e mereu langa tine cand ai nevoie. Eu, in schimb, am facut una... lata. Citeam contracronometru, o stire despre o vaca. Vrand sa redau cat mai fidel cum face vaca - adica muuu - a iesit ceva de genul "vaca muuueee ". Toata lumea din platou s-a amuzat copios. O balba, cand am citit celtificat, in loc de certificat, a palit pe langa cea cu vaca. (Claudia Daboveanu)

×
Subiecte în articol: antimonden