x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Patru intrebari pentru Calin Goia

Patru intrebari pentru Calin Goia

01 Apr 2004   •   00:00

Viitorul barbat al Danei Nalbaru, care se rade singur pe cap fara sa se uite in oglinda.

  • De ce nu ai colaborat pana acum pe plan muzical cu iubita ta, Dana Nalbaru?

    Ne-am gandit si n-am gasit inca o piesa pe care sa o cantam impreuna, in schimb, pe albumul ei exista un cantec la care am contribuit si eu cu vocea. Este o piesa foarte elocventa, inspirata din relatia noastra. Se numeste „Te iubesc". Am fost atat de ocupati cu proiectele individuale, incat nu s-a nascut o colaborare sau nu s-a gasit piesa cea mai potrivita. Este posibil ca in viitor sa apara un duet.

  • De ce nu o ceri de nevasta pe Dana?

    Se va intampla si lucrul acesta. Nu-ti pot da o data precisa, pentru ca n-am stabilit cand va avea loc nunta, dar exista planuri in directia asta si ceea ce a oprit concretizarea lor este tocmai programul pe care il avem si faptul ca acel act nu va schimba cu nimic relatia noastra. Nu o va face nici mai buna, nici mai rea. Va fi pur si simplu o oficializare si nu am avut timp inca de asa ceva.

  • Cate tatuaje ai si ce semnificatie au ele pentru tine?

    Pe primul l-am facut pe cap in 1998, iar pe al doilea, care sigur nu este ultimul, l-am facut pe brat, anul trecut. Ma pasioneaza acest lucru, dar nu-mi place sa fiu prea incarcat de tatuaje. Primul este un simbol tribal care atrage energia pozitiva, dar, in principal, l-am ales pe motive estetice. Daca ma voi satura de ele, le voi putea da jos cu ajutorul laserului, fara sa-mi ramana cicatrice.

  • De ce nu-ti lasi parul sa creasca?

    Este un look pe care mi l-am dorit din 1996, o data cu plecarea din «Scoala vedetelor» si cu inceperea drumului impreuna cu Voltaj. Am avut parul si lung, si scurt. Am avut si barba, dar eu zic ca asa arat cel mai bine. Multi mi-au spus ca-mi sta bine, dar trebuie sa-mi placa mie in primul rand. Pe cap ma rad o data la patru zile. Lumea ma intreaba daca folosesc sisteme de oglinzi pentru a-mi vedea ceafa, dar totul este tactil. (Roxana I. Ancuta)

×
Subiecte în articol: antimonden