x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Patru intrebari pentru Cosmina Pasarin

Patru intrebari pentru Cosmina Pasarin

10 Mai 2004   •   00:00

Femeia care aduce ploaia si soarele in casele oamenilor si care este sarea si piperul din viata lui George Vintila

  • Cum reusesti sa zambesti si sa razi tot timpul?

    Da, recunosc, ma trezesc in fiecare dimineata cu zambetul pe buze. Este minunat sa incepi ziua razand, parca nimic nu-ti poate schimba dispozitia. Consider ca poti trece mult mai usor peste toate situatiile neplacute, peste probleme si tristeti daca esti optimist si daca „intampini" fiecare „lovitura" a destinului cu un zambet... Tot ceea ce e rau se descurajeaza in fata optimismului si a zambetului.

  • Cand nu vei mai prezenta Meteo, ce crezi ca vei face?

    Avand in vedere faptul ca sunt un om vesel si imi place la nebunie sa rad si sa-i fac pe cei din jur sa rada, imi vad locul intr-o productie gen „Sambata seara razi la Pro TV". Am participat la una dintre editiile emisiunii si chiar m-am simtit foarte bine jucand. Am simtit ca acolo este locul meu. Dar acum nu stiu sigur daca se va intampla sa fac o emisiune de genul asta. Vom trai si vom vedea.

  • Ce ai schimba la tine?

    Nu imi place sa ma gandesc „cu regret" la ceea ce nu am, ci imi place ideea de a specula la maximum ceea ce am. Nici o trasatura pe care ti-a dat-o Dumnezeu nu este intamplatoare. Gandurile de schimbare nu fac altceva decat sa te deprime. Orice pare un dezavantaj la o prima vedere, in anumite situatii se dovedeste a fi cel mai mare avantaj. Orice defect poate fi, uneori, o calitate.

  • Daca te-ai trezi intr-o dimineata barbat ce ai face?

    As cauta-o pe Cosmina. Daca n-as gasi-o si n-as gasi-o, as suna-o pe mama sa vad daca ma recunoaste ca fiu... Tot ea ma va ajuta, probabil, sa-mi gasesc niste haine de baiat cu care sa ma imbrac si sa ies pe strada si eu... ca tot omul. Ah, trebuie sa va intreb daca George va ramane baiat. Va rog frumos, daca eu voi fi baiat, faceti cumva ca el sa devina fata, ca relatia noastra sa nu se termine! (Roxana I. Ancuta)
  • ×
    Subiecte în articol: antimonden