x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Patru intrebari pentru Eugenia Serban

Patru intrebari pentru Eugenia Serban

31 Mar 2004   •   00:00

O actrita care s-ar descurca de minune daca ar ramane fara ceas.

  • Cum ai pastra notiunea timpului daca nu ar mai exista ceasuri?

    Cred ca dupa lumina soarelui. Asa cum faceam si atunci cand eram mica. De foarte multe ori m-am orientat in felul acesta. Imi aduc aminte cu mare placere cand, in copilarie, pe dealuri, la bunici, in judetul Buzau spre Nehoiu, imi dadeam seama cand vine pranzul dupa cum cadea umbra. Vedeam unde este soarele si unde bate umbra mea. Stiam astfel daca e trecut de 12:00 sau nu. Aproximam destul de bine.

  • Consideri ca timpul a trecut cu folos pentru tine?

    Ar trebui sa spun ca regret multe, dar nu, nu vreau sa regret. Poate ca n-am realizat atat de multe pe cat mi-as fi dorit. Ce nu regret este faptul ca am un copil de 11 ani si atunci cand sunt suparata, din cauza unor mici sau mari nerealizari, imi aduc aminte ca-l am pe el si toate trec mult mai usor. El este cel care ma mentine pe linia de plutire si atunci cand sunt suparata. Este echilibrul meu.

  • Profesional vorbind, ce urmeaza sa faci?

    Vreau foarte mult sa reintru in teatru si sa revin pe sticla televizorului. Sunt multe discutii, proiecte, dar nu s-au finalizat inca. Sper sa fie vorba despre o emisiune de divertisment. Ca sa revin in teatru este usor, insa nu vreau sa intru cu orice rol si cu orice piesa. Din pacate, genul teatral care-mi place mie - teatrul antic, drama - nu prea se pune in scena. Oricum, voi incepe la Teatrul Evreiesc.

  • De ce ti-ai facut implant de silicon? La tine chiar nu era cazul...

    N-as putea sa spun de ce. Eram intr-o perioada in care simteam nevoia sa-mi imbunatatesc aspectul fizic. Au trecut cinci ani de-atunci si ma simt perfect. In ultima vreme m-am cam ingrasat si atunci am inceput sa tin regim. Deja am slabit 6 kilograme. Merg la sala, fac dans...Este un regim monoaliment, fara alcool, fara dulciuri, destul de strict, pe care nu stiu daca trebuie sa-l recomand sau nu. (Roxana I. Ancuta)

×
Subiecte în articol: antimonden