x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Patru intrebari pentru Hara

Patru intrebari pentru Hara

17 Feb 2004   •   00:00

Un cantaret, profesor de engleza, cu 69 de suvite impletite de iubita lui si cu succes la radiourile din strainatate.

Cate codite ti-ai facut? Nu te trage lumea de ele?
Am 69 de codite, pe care prietena mea le-a impletit in 12 ore. Toata lumea ma trage de par. La concerte, una din intrebari este "pot sa pun mana?". Odata mi s-a si cerut o suvita. Parul meu este in proportie de 80%, peste care sunt puse mese. In afara de look, mai au si rolul de a-l proteja. Dupa ce il despletesc, parul inca mai miroase a samponul cu care l-am spalat ultima oara inainte de a-l impleti.

Tu esti de meserie profesor de engleza. Ai taiat de pe lista profesia asta?
Din pacate da. Acum ma ocup doar de muzica. Imi ocupa tot timpul, incat uneori nu mai pot face nimic altceva. Sincer, cateodata simt lipsa, nu atat a pedagogiei, cat a elevilor mei. Imi plac foarte mult copiii. Ne sunam tot timpul si ne scriem mesaje. Unii dintre ei vin la concertele noastre. Am avut o relatie foarte buna cu elevii mei si ne-am inteles bine. Cand merg la Cluj ne vedem destul de des.

Cum te descurci, din punct de vedere financiar?
As fi ipocrit sa spun ca nu putem trai din muzica. Ba da. Din asta traim. Nu pot sa spun ca avem multi bani sau ca am facut nu stiu cate investitii. Anul trecut am reusit sa ne acoperim toate golurile pe care le facusem in investitiile in instrumente si, pe langa asta, sa ne sporim investitiile in scule si aparatura. A fost un an foarte bun. Ne-a mers chiar mai bine decat ne asteptam si vorba pe care am spus-o nu de mult: cand ne-o fi mai rau, asa sa ne fie.

Cineva spunea ca toata lumea va iubeste, dar nu va da nimeni nici un premiu.
Nu suntem suparati pe chestia asta. Nu pentru premiu mergem la festivaluri. E ceva subiectiv. Noi stim ca avem publicul nostru, care ne place si ne sustine. Noi ne vedem de ale noastre. Acum pregatim un nou album. Vom trimite piese de-ale noastre si in strainatate, unde ne-au fost cerute. In Franta ne-a cerut o piesa un post de radio, in Rusia, o producatoare de concerte si in Germania, alt post de radio. (Roxana I. Ancuta)

×
Subiecte în articol: antimonden