x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Patru intrebari pentru Silvia

Patru intrebari pentru Silvia

19 Feb 2004   •   00:00

Patru intrebari pentru "fata cu vioara", care a iubit un violoncelist si care nu crede in relatiile frivole

Pana la urma, esti sau nu esti impreuna cu Daniel Robu?
Nu, nu suntem impreuna si n-am fost niciodata. S-a scris sau s-a spus mereu ca am fi iubiti, pentru ca lumea a considerat ca ne potrivim foarte bine, ca aratam foarte bine impreuna. Atunci au zis "bai, dar totusi, este imposibil sa nu fiti voi impreuna, mai ales ca stati atat de mult timp nas in nas". Unii au crezut ca poate am avut o relatie de scurta durata si acum am devenit numai prieteni.

Deci n-a existat nimic intre voi. In momentul de fata ai pe cineva?
Daniel este cel mai bun prieten al meu. Discutam despre orice, dar nu avem o relatie de iubire. Are o prietena stabila pe care o respect si o iubesc. Pana acum trei luni am avut pe cineva. El a plecat in Belgia, intr-un contract. Prefer sa fiu singura o perioada. E foarte greu sa gasesti un om de caracter. Niciodata nu am cautat relatiile frivole, ci una in care sa cred si sa ma daruiesc total.

Cat timp ati fost impreuna, tu si fostul tau prieten?
Trei ani si ceva, dar distanta a fost cea care a ucis-o. Era violoncelist clasic, iar contractul prevede sa cante intr-un cvartet. Profesional, pentru el a fost o sansa unica. N-am putut pune piciorul in prag si sa-i spun "nu te du, nu fa treaba asta". Si el intelege ce inseamna sa faci o cariera si de aceea nu m-a chemat acolo. Amandoi suntem oameni de cariera si ne dorim foarte mult lucrul asta.

Ti-a propus cineva sa-ti schimbe look-ul?
In general, cand ma vad stilistii imi spun "nici nu stiu ce sa schimb la tine. Mai bine ramai asa". Dar a fost un singur stilist care credea ca-i genial - parerea mea nu a fost aceeasi -, dar mi-a zis "hai sa socam lumea. Hai sa te tundem scurt si sa te facem blonda". Imagineaza-ti ca lumea ar fi murit si n-ar fi fost socata. Probabil ca as fi aratat oribil. Nu m-am lasat pe mana dansului, ca ma termina.

×
Subiecte în articol: antimonden