x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Patru intrebari pentru Vlad Craioveanu

Patru intrebari pentru Vlad Craioveanu

08 Mai 2004   •   00:00

Un viitor tatic, care si-ar dori sa joace intr-un film in rolul de „gogosar spatial"

  • Care a fost cea mai indrazneata fapta pe care ai facut-o?

    Am reusit performanta de a face multe fapte indraznete la viata mea, dar cred ca este suficient daca numesc doar cateva dintre ele: sa ma nasc, sa pocnesc un director (nu spun care), sa fac un copil, sa fac skandenberg cu mentalitatile din Romania. Pe langa toate acestea, mai sunt cateva. Oricum, n-as putea sa spun care-i cea mai indrazneata. Si viata-i lunga, asa ca mai am timp sa execut.

  • Vei avea curajul sa-ti supui copilul farselor pe care le faceai trecatorilor?

    Da, de ce nu? Am curajul. Dar cand o fi mai mare, evident. Consider ca farsele pe care le-am facut trecatorilor in emisiunile mele n-au fost cine stie ce. Daca ai simtul umorului si stii sa intri putin in joc, farsele nu ti se par odioase. Unele au fost chiar haioase. Depinde cum le-au perceput cei pe care le-am aplicat. Este drept ca am primit si riposte fizice, dar asta-i riscul meseriei.

  • Cum te-a cucerit sotia ta?

    M-a cucerit rapid. Prin bunul ei simt, bunul ei gust si o anumita delicatete, pe care am intalnit-o numai la ea. Ne-am cunoscut la o petrecere, iar dupa ce am facut prima oara dragoste, mi-am dat seama ca EA este. Nu am avut nici o indoiala! Am stiut atunci ca ceea ce s-a intamplat avea sa fie mult mai mult decat o simpla aventura de o noapte. Si asa a fost! Ne-am casatorit si vom avea un copil.

  • Daca ai juca intr-un lungmetraj, ce rol crezi ca ti s-ar potrivi?

    S-a vazut deja (n.r. - in emisiunea „Sambata seara razi la Pro TV") ca am tangenta si cu filmele. Mi-ar placea sa fiu distribuit intr-o comedie SF. Aici mi-as dori sa interpretez ori rolul sefului unei bande de mercenari cyborgi, ori pe acela al „gogosarului spatial". In general, mi-ar placea sa interpretez roluri secundare, pentru ca am observat ca Oscarul se ia mult mai usor pentru ele. (Roxana I. Ancuta)
  • ×
    Subiecte în articol: antimonden