x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Pepe, Connect-R, Maria Cârneci și Andrei Ștefãnescu intră în jocul farselor, la “Plasa de stele”

Pepe, Connect-R, Maria Cârneci și Andrei Ștefãnescu intră în jocul farselor, la “Plasa de stele”

28 Iul 2016   •   18:10
Pepe, Connect-R, Maria Cârneci și Andrei Ștefãnescu intră în jocul farselor, la “Plasa de stele”

Pepe, Connect-R, Maria Cârneci și Andrei Ștefãnescu întind “Plasa de stele” vineri, 29 iulie, de la ora 20.30, la Antena 1 și intrã în joc pentru titlul de cel mai bun farsor și trofeul “Negrul de Aur”, acordate de juriul format din Lidia Buble, Dorian Popa șCããBordea.


Una dintre victimele ediției este Giani, soțul Mariei Cârneci, “un om pâinea lui Dumnezeu”, dupã cum îl numește prezentatorul Dan Negru, cãruia i se vor pune nervii la încercare într-o farsã pusã la cale de chiar soția sa împreunã cu Andrei Ștefãnescu.

“Pentru aceastã farsã, am blocat șoseaua cu niște broaște țestoase care migreazã…”, dezvãluie Andrei. Ce se întâmplã mai departe, telespectatorii Antenei 1 vor descoperi vineri seara.


În aceeași ediție, Pepe și Connect-R, “nașșfinul”, dupã spusele lui Negru, au pus la cale un experiment pentru a pãcãli publicul. Ei vor încerca sã transforme un om simplu într-o mare vedetã, în doar câteva ore.


Care dintre ei va reușcel mai bine sã facã celebru un om peste noapte, telespectatorii Antenei 1 vor vedea vineri, 29 iulie, de la ora 20.30, într-o nouã edița emisiunii “Plasa de stele”, prezentatã de Dan Negru.

 

 

×