x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Prezentatorul emisiunii “Next Star” de la Antena 1, Dan Negru a fost librar

Prezentatorul emisiunii “Next Star” de la Antena 1, Dan Negru a fost librar

19 Aug 2014   •   12:32
Prezentatorul emisiunii “Next Star” de la Antena 1, Dan Negru a fost librar

Imediat după ce a terminat liceul, Dan Negru s-a angajat la o librărie din Timișoara, iar anul în care a vândut cărți a fost și cel în care a devorat literatură, cititul fiind singura metodă de relaxare. “Citeam mult și uneori haotic”, a declarat pentru www.carticusuflet.ro Dan Negru, care are deja bine pusă la punct strategia prin care plănuiește să își apropie copiii de cărți: “În primul rând o să îi apropii fizic. Am o bibliotecă mare în living. Așa am început și eu”…, își amintește Dan Negru.

Dacă cineva l-ar întreba ce să citească, Dan ar recomanda, fără să stea pe gânduri, Epistola către Corinteni a Sfântului Apostol Pavel. “Am descoperit cărțile mari ale lumii, religioase, în ultimii ani”, povestește prezentatorul emisiunii “Next Star”.

Neobositul Dan Negru se gândește din ce în ce mai serios să aștearnă pe hârtie întâlnirile pe care le-a avut cu oameni remarcabili, cum ar fi Jean Constantin, Dan Spătaru și Mădălina Manole. Până se va hotărî însă daca mai scrie o carte, Dan Negru demonstrează încă o dată în această toamnă, la Antena 1, că românii au copii extraordinari, în cel de-al patrulea sezon al show-ului „Next Star”.


×