x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Prințesa Maria, descendentă a dinastiei Habsburgilor, a murit subit la 31 de ani

Prințesa Maria, descendentă a dinastiei Habsburgilor, a murit subit la 31 de ani

15 Mai 2020   •   14:45
Prințesa Maria, descendentă a dinastiei Habsburgilor, a murit subit la 31 de ani

Prințesa Maria Galitzine, descendentă a dinastiei Habsburgilor, a murit subit la vârsta de 31 de ani, transmite people.com.

Străbunicii săi au fost ultima familie regală a Austriei. Este fiica prințului Piotr Galitzine și a prințesei Maria-Anna Galitzine, numită arhiducesă a Austriei.

Maria Singh, numită prințesa Maria Petrovna Galitzine, a murit brusc pe 4 mai din cauza unui anevrism cardiac, cu doar câteva zile înainte de a împlini 32 de ani, potrivit unui necrolog publicat în The Chronicle Houston. A fost înmormântată pe 8 mai în partea ortodoxă a Cimitirului Westheimer Forest Park.

Maria s-a născut la Luxemburg și a crescut la Moscova, unde a urmat Școala Germană. S-a mutat apoi în Belgia pentru a  studia la Colegiul de Artă și Design. A început să lucreze la Chicago și apoi la Houston. 

S-a căsătorit în 2017 cu Rishi Roop Singh, maestru bucătar în Houston. Au un fiu în vârstă de 2 ani, Maxim.

Statutul regal al Mariei a venit din ambele ramuri ale familiei sale. Tatăl ei este un aristocrat rus, în timp ce mama sa e fiica arhiducelui Rudolf al Austriei, fiul cel mai tânăr al împăratului Carol I al Austriei și al împărătesei Zita de Bourbon-Parma (ultima familie regală a Austriei). 

Sora prințesei Maria, Tatiana, trăiește și ea în Texas și povestește că trăiește o viață normală, în pofida descendenței regale.

"Viața noastră este una obișnuită, atunci când nu suntem invitați la nunți regale. Primesc uneori mailuri în care expeditorul mi se adresează cu „ Prințesa Tatiana ". A fost ciudat când am trecut de la „Prințesă”, la „Doamnă”. Am fost prințesă toată viața ”, a declarat ea pentru The Houston Chronicle, în 2018.

 

×
Subiecte în articol: maria galitzine dinastia habsburgilor