x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Prințul Harry și-a prezentat iubita într-o întâlnire privată cu Elisabeta a II-a

Prințul Harry și-a prezentat iubita într-o întâlnire privată cu Elisabeta a II-a

20 Oct 2017   •   17:51
Prințul Harry și-a prezentat iubita într-o întâlnire privată cu Elisabeta a II-a

Iubita prinţului Harry, actriţa americană Meghan Markle, a avut joi o întâlnire privată la Palatul Buckingham, cu regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii, relatează online ziarul spaniol ABC. 

De când relaţia dintre prinţul Harry şi Meghan Markle a devenit publică în noiembrie anul trecut au existat numeroase speculaţii cu privire la momentul în care va avea loc întâlnirea dintre actriţă şi suverana britanică. După mai multe luni de aşteptare, protagonista serialului "Suits" şi Elisabeta a II-a s-au întâlnit în sfârşit. 

Întâlnirea a avut loc joi când Meghan Markle a fost invitată să ia ceaiul împreună cu prinţul Harry la Palatul Buckingham. Profitând de câteva zile libere în timpul filmărilor, Markle a făcut cunoştinţă cu regina. 

Despre întâlnirea care a durat mai puţin de o oră nu există multe detalii. Se ştie doar că prinţul Philip, soţul reginei, nu a fost prezent şi că tinerii au ieşit din palat foarte discret într-o maşină cu geamurile fumurii, potrivit ziarului Daily Mail. 

Întâlnirea presupune un pas înainte în relaţia dintre prinţul Harry şi Meghan Markle, care şi-au făcut recent prima apariţie publică. La Jocurile Invictus din 25 septembrie cuplul s-a lăsat fotografiat, pentru prima dată, ţinându-se de mână. 

Se aşteaptă să fie anunţată data nunţii, după ce Markle a declarat că renunţă la serialul "Suits" unde o interpretează pe Rachel Zane. Potrivit unei surse apropiate, "actriţa nu mai poate continua să joace când va fi prinţesă şi este fericită să facă acest sacrificiu profesional". 

Dacă cei doi îşi anunţă nunta, regina va trebui să aprobe în prealabil căsătoria, în conformitate cu Actul Mariajelor Regale din 1772, care prevede ca toţi descendenţii regelui George al II-lea să obţină consimţământul monarhului înainte de a ajunge în faţa vicarului.AGERPRES

×