x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Proiecte - Mircea Rusu lanseaza "Lumea de roua"

Proiecte - Mircea Rusu lanseaza "Lumea de roua"

de Catalina Iancu    |    02 Aug 2006   •   00:00
Proiecte - Mircea Rusu lanseaza "Lumea de roua"

"Omu’ bun si pomu’ copt/ Hai, mai dorule, hai/Astia n-or avut noroc", zice Mircea Rusu intr-un cantec. In schimb, oamenii din Band au avut noroc ca l-au ales primar!

Cantautorul isi imparte activitatea intre cariera muzicala si treburile gospodaresti ale comunei sale natale, situata in judetul Mures.

In ceea ce priveste muzica, Mircea Rusu are cu ce sa se mandreasca. Va lansa in toamna acestui an un dublu CD intitulat "Lumea de roua". Albumul contine scrisori ale lui Mircea Rusu pentru o prietena de-a sa, dar si inregistrari in colaborare cu actorii Maia Morgenstern si Adrian Pintea. Daca Maia doar recita, Adrian Pintea si canta o melodie care ii apartine. Materialul va fi promovat in curand, inedit fiind faptul ca spectacolele vor avea loc in teatre, atat in Bucuresti, cat si prin tara. Dar asta nu e tot. Bandul lui Mircea Rusu mai are in lucru inca trei CD-uri: unul intitulat "Atentie, fractura de suflet", unul folcloric si unul "pentru amuzament", inceput la un pahar de vorba cu prietenii.

ARTIST-PRIMAR. Ce mai vrea Mircea Rusu sa realizeze? "Ca primar, am doua batalii pe care vreau sa le castig: sa schimb mentalitati si sa schimb calitatea vietii oamenilor", ne-a declarat artistul-primar. Atunci cand concetatenii l-au ales sa-i reprezinte, Mircea Rusu spunea: "Nu prea-s lamurit inca ce-i cu primaria". Acum insa s-a lamurit. Si nu i-a trebuit mult pana sa faca dintr-o comuna unde nu se intampla nimic o localitate plina de viata. Cu Mircea Rusu la conducere, in Band s-a inaugurat o sala de sport, s-au deschis o pizzerie ca la mama italienilor acasa, un salon de coafura cosmetica si masaj la standarde europene, plus o fantana arteziana si-un parc proaspat vopsit. A "inviat" si turismul rural, s-a introdus apa potabila si urmeaza canalizarea comunei. Nici proiectele culturale n-au fost uitate: la Band au avut loc de la expozitii de cornute pana la concursuri de Miss. Adaugati la acestea si spectacole in care au cantat Hi-Q sau Candy si veti vedea o alta fata a comunei muresene pe care o conduce "Omu’ bun".

×
Subiecte în articol: antimonden mircea rusu