x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Publicul şi-a desemnat favoritele din casa “Mireasă pentru fiul meu”

Publicul şi-a desemnat favoritele din casa “Mireasă pentru fiul meu”

29 Aug 2014   •   11:18
Publicul şi-a desemnat favoritele din casa “Mireasă pentru fiul meu”
Cu doar o zi înainte de marea finală a celui mai îndrăgit reality show matrimonial din România, difuzată mâine la Antena 1,

Mâine, telespectatorii celui mai îndrăgit reality show matrimonial din România, „Mireasă pentru fiul meu”, de la Antena 1 sunt invitaţi să nu îşi facă program, pentru că vor avea parte de o zi cu totul şi cu totul specială. Trei ediţii speciale ale emisiunii vor fi difuzate pe parcursul întregii zile, de la ora 14:00, de la ora 17:00, dar şi de la ora 20:30, când va fi difuzată gala finală a acestui sezon.

Până în acest moment nu se ştie sigur câte nunţi vor avea loc în marea finală. Două dintre cupluri au anunţat sigur că urmează să se căsătorească, însă celelalte două încă nu au dat un răspuns ferm. Cert este că eliminările vor continua de-a lungul marii finale şi, cu siguranţă, un cuplu nu va ajunge pe podiumul finaliştilor. Favoritele publicului până acum par a fi Constantina şi Oana, iar în cazul în care Constantina se va căsători cu Raymond şi va fi desemnată şi mireasa săptămânii, cei doi vor câştiga marele premiu. În caz contrar, sau dacă Oana va fi desemnată mireasa săptămânii, premiul se va împărţi între finalişti.

Aşadar, în marea finală, difuzată mâine la Antena 1, telespectatorii vor avea ultimul cuvânt de spus în desemnarea câştigătorilor. Cine sunt finaliştii, cine sunt marii învingători, dar şi marii învinşi, rămâne de văzut mâine seară, începând cu ora 20:30, în cadrul marii finale, o ediţie încărcată de emoţii, adrenalină, suspans, dar şi multe surprize. Anda Adam, Maria Buză şi Alex Maţaev îi vor încânta pe finalişti, dar şi pe telespectatori cu recitaluri de excepţie în cadrul marii finale de la Antena 1.

×