x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Raluca de la Bambi, declarație surprinzătoare: ”L-am luat în brațe și am fugit cu el la Urgențe”

Raluca de la Bambi, declarație surprinzătoare: ”L-am luat în brațe și am fugit cu el la Urgențe”

22 Iun 2018   •   12:55
Raluca de la Bambi, declarație surprinzătoare: ”L-am luat în brațe și am fugit cu el la Urgențe”

Raluca Tănase, una dintre cele două surori din trupa Bambi, spune despre cățelul ei Bubu că este răsfățatul familiei, pentru că toată lumea îi face poftele. Cu toate acestea, cântăreața recunoaște că părinții ei sunt cei cu adevărat responsabili în îngrijirea patrupedului.

”Tata este cel care are cel mai mult grijă de el, îl duce la coafor, îi dă să mănânce. Sincer, noi când rămânem singure cu el se întâmplă și să uităm să-i dăm să mănânce. Ba mai mult, la un moment dat Denisa l-a uitat afară în frig și a răcit. Când l-am văzut am crezut că nu mai poate să respire. L-am luat repede în brațe și am fugit cu el la Urgență. Medicul ne-a liniștit, era vorba de un strănut invers”, povestește Raluca în cadrul emisiunii ”Stăpânii vedetelor”, de la Antena Stars.

Despre multele peripeții și situații de criză prin care Raluca și Denisa au trecut de când îl au pe Bubu, dar și care sunt sfaturile veterinarului privind astfel de probleme, telespectatorii vor afla sâmbătă, de la ora 13.00, în cadrul emisiunii ”Stăpânii vedetelor” de la Antena Stars.

 

×
Subiecte în articol: Raluca Tănase Bambi