x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Raluca Zenga, “certată” de soţ: “Iar ai pus o poză sexy?”

Raluca Zenga, “certată” de soţ: “Iar ai pus o poză sexy?”

29 Iun 2017   •   14:15
Raluca Zenga, “certată” de soţ: “Iar ai pus o poză sexy?”

Cu o poveste de dragoste care avea să se înfiripe la înălţime, în timpul unui zbor către Milano, de mai bine de 14 ani, Raluca şi Walter Zenga formează un cuplu extraordinar de frumos, la consolidarea căruia au contribuit şi cei doi copii: Samira Valentina şi Walter Jr. Se iubesc ca în prima zi şi nu se feresc să o declare ori de câte ori au ocazia, însă nu ratează niciun prilej de a se tachina.

Despre un astfel de moment va vorbi Raluca în ediţia de duminică a emisiunii “Dincolo de aparenţe”, difuzată de la ora 13.00, la Antena Stars, când Florentina o va întreba dacă s-a întâmplat vreodată să îşi supere soţul datorită unor poze mai îndrăzneţe de pe reţelele de socializare: “Da, asta da, îmi mai zice <>”, va povesti Raluca despre glumele dintre ea şi soţul său, completând: “ne tachinăm pe tema asta, dar n-o spune niciodată cu răutate sau cu vreo restricţie. Doar zice <<Încă o poză în costum de baie? Pe ăsta când l-ai mai cumpărat?>> sau <>, va completa Raluca.

Despre volumul de poezii pe care l-a lansat zilele trecute în România, despre relaţia cu soţul şi copiii săi, despre stilul lor de viaţă din Dubai, acolo unde locuiesc de mai bine de 7 ani, dar şi despre tentaţiile care se mai ivesc în viaţă, Raluca Zenga va vorbi în ediţia de duminică a emisiunii “Dincolo de aparenţe”, difuzată de la ora 13.00, la Antena Stars.

           

 

 

×
Subiecte în articol: raluca zenga soţ poza sexy