x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Rapperul Kanye West, ironizat pe Twitter după ce i-a cerut bani lui Mark Zuckerberg

Rapperul Kanye West, ironizat pe Twitter după ce i-a cerut bani lui Mark Zuckerberg

16 Feb 2016   •   21:59
Rapperul Kanye West, ironizat pe Twitter după ce i-a cerut bani lui Mark Zuckerberg

Rapperul şi creatorul de modă Kanye West a fost ironizat pe Twitter după ce a pretins că ar avea datorii de 53 milioane de dolari şi i-a cerut ajutorul co-fondatorului Facebook, Mark Zuckerberg, relatează site-ul Abc.net.au.

Artistul, cunoscut pentru tiradele sale pe Twitter, a folosit reţeaua de socializare pentru a-şi informa fanii că ar avea probleme financiare şi a le cere "să se roage" pentru el.

Într-un tweet separat, West i-a cerut lui Zuckerberg să investească 1 miliard de dolari în ideile sale. "Lume, vă rog, postaţi pe Twitter, FaceTime, Facebook, Instagram, oriunde pentru a-l convinge Mark să mă ajute", a adăugat Kanye.

Utilizatorii reţelei de socializare au folosit imediat Twitter-ul pentru a-l ironiza West, prin crearea hashtag-ului  #TellMarkZuckerbergWhatYouNeed sau prin postarea de fotografii cu maşini şi case scumpe, pe care le-ar cere preşedintelui Facebook.

Unii au subliniat că solicitarea lui West a fost probabil direcţionată greşit, deoarece Zuckerberg nu are cont de Twitter.

Rapperul a folosit reţeaua de socializare şi pentru a anunţa că a întârziat cu o săptămână lansarea noului său album, "The Life of Pablo". AGERPRES

×
Subiecte în articol: Kanye West