x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Reacţii entuziaste la anunţul căsătoriei prinţului Harry cu Meghan Markel

Reacţii entuziaste la anunţul căsătoriei prinţului Harry cu Meghan Markel

27 Noi 2017   •   15:38
Reacţii entuziaste la anunţul căsătoriei prinţului Harry cu Meghan Markel

Vestea căsătoriei prinţului Harry cu actriţa americană Meghan Markle, anunţată luni de tatăl acestuia, prinţul Charles, pentru primăvara lui 2018, a provocat reacţii entuziaste, conform Reuters şi DPA. 

"Regina şi Ducele de Edinburgh sunt încântaţi de cuplu şi le doresc toată fericirea", a transmis Familia regală britanică într-un comunicat duifuzat de Palatul Buckingham. 

''Suntem foarte încântaţi de Harry şi Meghan. A fost minunat să o cunoaştem pe Meghan şi să vedem cât de fericiţi sunt împreună ea şi Harry'', au afirmat, la rândul lor, ducele şi ducesa din Cambridge, William şi Kate, într-un mesaj pe Twitter. 

Părinţii actriţei, Thomas Markle şi Doria Ragland s-au declarat ''incredibil de fericiţi pentru Meghan şi Harry''. ''Fiica noastră a fost întotdeauna o persoană bună şi iubitoare. Să vedem uniunea ei cu Harry, cu care împărtăşeşte aceleaşi calităţi, este o sursă de mare bucurie pentru noi, ca părinţi"."Îi dorim o viaţă fericită şi suntem foarte entuziasmaţi pentru viitorul lor împreună", au spus ei într-un comunicat difuzat via Clarence House. 

Şefa guvernului Theresa May a transmis ''cele mai calde felicitări prinţului Harry şi lui Meghan Markle pentru logodna lor''. Acesta este un moment de sărbătoare pentru doi oameni îndrăgostiţi şi, în numele meu, al Guvernului şi al ţării, le doresc multă fericire în viitor'', a transmis primul ministru tot pe Twitter. 

"Sunt absolut încântat să aud vestea că prinţul Harry şi Meghan Markle sunt logodiţi. L-am întâlnit pe prinţul Harry în mai multe ocazii şi întotdeauna am fost surprins de angajamentul şi pasiunea lui pentru acţiunile sale de caritate şi de dragostea lui imensă pentru familia lui'', a reacţionat Arhiepiscopul de Canterbury Justin Welby. ''Căsătoria este un angajament special şi plin de bucurie, unul care este Iisus l-a sărbătorit cu prietenii la nunta din Cana. Sunt aşa de fericit că prinţul Harry şi dra Markle au ales să-şi facă jurăminte în faţa lui Dumnezeu'', a adăugat acesta 

Şi fostul premier britanic David Cameron a transmis ''felicitări pentru prinţul Harry şi Meghan Markle'', cărora le-a urat ''viaţă lungă şi fericită împreună''. 

La rândul său, preşedintele israelian, Reuven Rivlin, i-a felicitat pe Harry şi Megan pe unul din conturile sale de socializare şi i-a invitat să petreacă luna de miere în Israel. 

Prinţul Harry, nepot al reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii, se va căsători cu prietena sa, actriţa americană Meghan Markle, în primăvara anului 2018, a anunţat luni Clarence House, reşedinţa oficială tatălui său, prinţul Charles, moştenitorul coroanei britanice. Harry, în vârstă de 33 de ani, în prezent al cincilea pe linia de succesiune la tronul britanic, şi Markle, în vârstă de 36 de ani, cel mai bine cunoscută pentru rolul ei din serialul "Suits'', s-au logodit la începutul acestei luni, se afirmă în comunicatul difuzat de Clarence House. 

Data şi locul nunţii urmează să fie confirmate, conform comunicatului oficial al Clarence House, însă EFE speculează că nunta prinţului Harry poate coincide cu naşterea celui de-al treilea fiu al ducilor de Cambridge. 

Prinţul Henry şi Meghan sunt aşteptaţi să apară în faţa presei în cursul zilei de luni la Palatul Kensington, iar BBc va difuza un interviu cu ei luni noaptea.

AGERPRES

×
Subiecte în articol: casatorie prinţul harry meghan markel