x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Reşedinţa lui Prince va fi transformată în muzeu

Reşedinţa lui Prince va fi transformată în muzeu

28 Aug 2016   •   16:05
Reşedinţa lui Prince va fi transformată în muzeu

Paisley Park, proprietatea lui Prince unde se află studiourile sale de înregistrare, va fi transformată în parte în muzeu pentru a permite fanilor din octombrie să viziteze acest loc emblematic unde regretatul artist a murit în aprilie, relatează AFP.

Entitatea care administrează averea lui Prince va colabora cu societatea care gestionează Graceland, celebra reşedinţă a lui Elvis Presley unde este îngropat regele rock and rollului. Situată în Memphis (Tennessee), Graceland atrage peste de 600.000 de vizitatori pe an.

Reşedinţa lui Prince, care se întinde pe o suprafaţă de 5.000 m2 în apropiere de Minneapolis (Minnesota), va fi accesibilă publicului din 6 octombrie, cu o săptămână înainte de concertul omagial care va reuni numeroşi artişti în acest oraş drag cântăreţului. Tyka Nelson, sora sa, a spus că Prince a vrut de mult timp să permită publicului să viziteze Paisley Park, unde artistul s-a mutat în 1987 şi a murit la 21 aprilie.

Potrivit proiectului supus aprobării municipalităţii din Chanhassen, turiştii vor beneficia de vizite cu ghid de 70 de minute şi vor putea descoperi cele patru studiouri de înregistrare, sala de spectacole şi NPG Music Club, un spaţiu ţinut secret de Prince.

Muzeul va expune şi mii de obiecte personale ale artistului, mai ales ţintele sale de scenă, instrumente, maşini etc. Asemeni petrecerilor pe care le organiza Prince, muzeul nu va servi decât mâncare vegetariană şi băuturi fără alcool. Biletul de intrare va costa 38,50 de dolari, iar în variantă VIP peste 100 de dolari.AGERPRES

×