x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Ricky Martin s-a logodit cu iubitul său, Jwan Yosef

Ricky Martin s-a logodit cu iubitul său, Jwan Yosef

17 Noi 2016   •   02:00
Ricky Martin s-a logodit cu iubitul său, Jwan Yosef

Cunoscutul cântăreţ portorican Ricky Martin a fost plin de surprize la emisiunea The Ellen DeGeneres Show de miercuri, difuzată de postul NBC.

În afară de faptul că va susţine un spectacol permanent la Las Vegas, superstarul muzicii latino a anunţat că s-a logodit cu iubitul său, artistul de origine siriană Jwan Yosef, informează EFE.

Ricky Martin, în vârstă de 45 de ani, tatăl a doi gemeni în vârstă de 8 ani, născuţi de o mamă purtătoare, a declarat că el este cel care a făcut propunerea după mai mult de un an de când sunt împreună.

Artistul a povestit că a fost "nervos" atunci când l-a cerut în căsătorie pe iubitul său. "M-am aşezat în genunchi şi am scos cutia mică de metal. O aveam într-un săculeţ de catifea şi în loc să spun: 'Vrei să te căsătoreşti cu mine?' Am zis: 'Ti-am cumpărat ceva!' Apoi am spus: 'Vreau să-mi petrec viaţa cu tine'. A fost foarte frumos", a descris Ricky Martin momentul.

El a amintit în interviu că relaţia sa cu Iosef a început deoarece este colecţionar de tablouri şi a devenit interesat de unul al actualului său partener.

"Am văzut arta lui şi m-a fascinat pentru că îmi place ceea ce face. Am început să fac căutări de artă şi am văzut lucrările lui şi am luat-o razna. Este cu adevărat original. Apoi l-am contactat", a declarat artistul din Puerto Rico, adăugând că luni va începe să vândă bilete pentru un spectacol permanent în Las Vegas, la Park Theater în Monte Carlo Resort.

Sursa: AGERPRES

×