x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Roxana Ciuhulescu, desculta pe scena

Roxana Ciuhulescu, desculta pe scena

27 Apr 2004   •   00:00

S-a incheiat si cea de a saptea editie a Festivalului de moda de la Iasi. Cele doua seri de show-uri de la Sala Polivalenta i-au costat pe organizatori 70.000 de euro, cu mult mai putin decat in alti ani.

SIMONA ECOVOIU

Au fost colectii valoroase, care le-ar rupe gura pana si designerilor occidentali. Ca niciodata, diferenta de varsta intre cel mai mic manechin si cel mai varstnic a fost de 50 de ani! Da, chiar asa. Liza Panait a adus-o la prezentarea colectiei personale pe fiica sa, Maria, care n-are mai mult de sase ani. Iar Casa de moda Nichi si-a etalat tinutele inclusiv cu femei trecute de 50 de ani, printre care s-a aflat si Minodora, mama Monicai Barladeanu.

Unde-si mai coase Botezatu chilotii?

Designerul Wilhelmina Arz a reusit sa o convinga pe Roxana Ciuhulescu sa participe la eveniment. Considerand ca la inaltimea ei, de 1,92 m, nu mai are nevoie de tocuri, vedeta Pro TV a urcat pe scena desculta.

Duminica a fost mai degraba ziua firmelor de lenjerie intima Jolidon si Argos. Cele doua firme au devenit surori, dupa ce Jolidon a cumparat fabrica Argos din Cluj. Veste deloc imbucuratoare pentru Catalin Botezatu, care si-a cusut vreme buna chilotii marca CB la Argos. Cum s-a aflat mereu in raca cu Jolidon, Bote se vede nevoit sa-si caute alt partener de afaceri.

Monica Davidescu n-o inghite pe Daniela Nane

Daniela Nane a fost prezenta in sala, singurica, imbracata intr-o superba haina de piele cu guler din blana, marca Cavalli. Cica a primit-o in dar de la o cunostinta, de Craciun. Hmm, cine nu si-ar dori astfel de cunostinte cu dare de mana! De fapt, Nane este ieseanca si a venit impreuna cu fiul ei, in vizita la parinti. De la ea am aflat cum a ratat un transfer de la Teatrul Bulandra la Teatrul National. „Directorul Dinu Sararu a insistat sa vin la National, iar intr-o zi asteptam sa fiu primita in biroul sau. Intre timp a aparut actrita Monica Davidescu, care a intrat fulger peste Sararu. Timp de o jumatate de ora cei doi au discutat despre mine. Cand am fost chemata de director mi s-a spus ca nu ma poate angaja fiindca i-au sarit in cap actritele teatrului. Nu m-am luat de Monica, dar sunt convinsa ca Dumnezeu le vede pe toate!".

Cu bune si cu rele, s-a mai incheiat o editie a acestui festival, iar organizatoarea Irina Schrotter a rasuflat usurata.

Monica Barladeanu are o mama model

Nu numai Monica Barladeanu poate sa fie fotomodel. Minodora Tatarusan, mama frumoasei moldovence, a pasit cu maiestrie pe podiumul Festivalului de la Iasi, chiar daca are 50 de ani. Ea este profesoara si mai are inca doi baieti, unul balerin, iar celalalt pompier. Minodora a pozat pentru catalogul firmei Nichi impreuna cu celebra Monica, amandoua semanand ca doua picaturi de apa. Doamna Tatarusan a ales sa se mute si ea in Bucuresti, astfel ca vedeta o va avea colega de apartament pe mama ei. Vai de barbatii din Bucuresti! Vor avea de-a face, de acum inainte, cu inca o femeie frumoasa din Targul Iesilor.
×
Subiecte în articol: antimonden