x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden S-a aflat ce a primit Michelle Obama de la Melania Trump

S-a aflat ce a primit Michelle Obama de la Melania Trump

02 Feb 2018   •   10:56
S-a aflat ce a primit Michelle Obama de la Melania Trump

Fosta primă doamnă a Statelor Unite, Michelle Obama, a dezvăluit joi, în prima apariţie televizată după ce a părăsit Casa Albă anul trecut, ce se afla în cutia pe care a primit-o de la Melania Trump în timpul ceremoniei de învestire, informează DPA. 

Michelle Obama a spus că darul pe care l-a primit pe treptele Casei Albe este ''o ramă minunată''. Momentul a părut stânjenitor în timpul transmisiunii televizate pentru că fosta primă doamnă părea că nu ştie ce să facă cu pachetul după ce Melania Trump i l-a înmânat. 

''Ce trebuia să fac cu cutia? Toată lumea plecase. Nimeni nu venea să ia cutia'', a povestit fosta primă doamnă. 

Obama a mai spus că ritmul vieţii ei s-a liniştit considerabil de când a părăsit Casa Albă împreună cu familia. 

''Mă scol când vreau'', i-a spus Michelle Obama gazdei emisiunii, Ellen Degeneres, în timpul interviului. ''Suntem foarte bine, fetele sunt bine, Barack munceşte, avem proiecte în derulare, suntem ocupaţi'', a adăugat aceasta. 

Ellen a mai întrebat-o pe Obama cum ar trebui să se poarte oamenii într-o ţară profund divizată de politică. 

''Aş încuraja telespectatorii, cetăţenii, să facă ceea ce facem în fiecare zi, să ne iubim unul pe altul, să avem grijă unul de altul, să dăm dovadă de empatie'', a spus Obama. ''Să uităm lucrurile care se spun la Washington şi care nu ne reprezintă'', a adăugat. 

Familia Obama a hotărât să rămână în Washington astfel încât fiica cea mică, Sasha, în vârstă de 16 ani, să poată termina şcoala aici. Sora ei, Malia, de 19 ani, a început facultatea nu cu mult timp în urmă.AGERPRES

×
Subiecte în articol: michelle obama melania trump