x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden "Secrete de familie", show marca Lazarov

"Secrete de familie", show marca Lazarov

26 Feb 2004   •   00:00
"Secrete de familie", show marca Lazarov

Pentru jumatatea lunii martie, Antena 1 pregateste o surpriza, o noua emisiune marca Valeriu Lazarov.

Denumita, initial, "Dragi parinti", in cadrul emisiunii-concurs "Secrete de familie" vor evolua trei familii, alcatuite din tata, mama si doi copii, cu varste cuprinse intre 7 si 14 ani. Acestia vor avea posibilitatea de a-si demonstra nivelul de cunostinte de cultura generala, raspunzand la un numar fix de intrebari referitoare la viata pe care o duc in comun, la personalitatea sau comportamentul fiecaruia dintre membrii familiei.

Debutand din ziua de 15 februarie, noul format se va baza pe doua tipuri de jocuri, care vor fi utilizate alternativ. In cadrul emsiunii, vor exista intrebari si raspunsuri, dar si anumite probe speciale, pentru realizarea unui punctaj cat mai bun de catre concurenti.

Prezentatorii noii emisiuni vor fi un adult si un copil, pentru desemnarea acestora, aflandu-se in plina desfasurare un casting special.

Emisiunea, inregistrata in prealabil, urmeaza a fi difuzata de luni pana vineri, imediat dupa Stirile de la Antena 1 de la ora 17:00, si va dura 60 de minute.

Director de program va fi Elena Mavromati, cea care a realizat si emisiunea "Babilonia ". Ea a plecat in ziua de 25 februarie la Madrid, pentru a efectua un curs special de pregatire cu Valeriu Lazarov si cu membrii echipei Sagitarius din capitala Spaniei.

In principiu, aceasta perioada de training face parte din "reteta de pregatire" a fiecarei emisiuni produse de Valeriu Lazarov in Romania. De obicei, acelasi traseu este parcurs si de prezentatori, care, astfel, au ocazia sa discute direct cu omologii lor spanioli si sa analizeze modul in care acestia isi interpreteaza rolurile.
( RADU POPA )

×
Subiecte în articol: antimonden