x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Secretul ținut de Nicole Kidman și Lenny Kravitz

Secretul ținut de Nicole Kidman și Lenny Kravitz

20 Feb 2017   •   22:40
Secretul ținut de Nicole Kidman și Lenny Kravitz

Nicole Kidman (49 de ani) a surprins pe toată lumea confirmând o idilă pe care a avut-o în urmă cu mulţi ani cu muzicianul Lenny Kravitz, relatează online ziarul spaniol ABC. 

Actriţa se află în plină campanie de promovare a mini-serialului "Big Little Lies", din care primul episod va fi difuzat în premieră în SUA duminică seară pe HBO, şi a acordat un interviu în care a dezvăluit un secret pe care mulţi nu îl ştiau. 

Publicaţia The Edit Net-a-Porter este cea care a publicat marea dezvăluire, având în vedere că una din colegele de platou ale lui Nicole Kidman este chiar Zoë Kravitz, fiica celebrului cântăreţ american Lenny Kravitz (52). 

Actriţa a recunoscut că o cunoaşte demult pe Zoë, având în vedere că a fost pe punctul de a se căsători cu interpretul piesei "Are You Gonna Go My Way". "O cunoşteam pentru că am fost logodită cu tatăl ei. Totul a rămas în familie! Îl admir pe Lenny. Este un tip extraordinar", a mărturisit Kidman spre surprinderea tuturor. 

Se ştia că cei doi au fost împreună, dar nu s-a făcut niciodată public faptul că au fost pe punctul de a se căsători. Lucrurile s-au întâmplat după divorţul de Tom Cruise, iar actriţa a asigurat că nu se simţea încă pregătită să treacă pe la oficiul stării civile. 

Lenny Kravitz şi Nicole Kidman s-au cunoscut în 2003 şi au fost împreună un an. 

Deşi este căsătorită cu muzicianul country Keith Urban, cei doi au o relaţie apropiată, iar între ei nu există niciun sentiment de ranchiună, cum se întâmplă cu alte foste cupluri, a asigurat actriţa.AGERPRES

×