x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Şerban Copoţ, nevoit să se interneze de urgenţă în spital! "Vomita chiar si in timp ce dormea"

Şerban Copoţ, nevoit să se interneze de urgenţă în spital! "Vomita chiar si in timp ce dormea"

18 Oct 2016   •   14:03
Şerban Copoţ, nevoit să se interneze de urgenţă în spital! "Vomita chiar si in timp ce dormea"
Sursa foto: Facebook.com

“In noaptea de joi spre vineri Tedi a avut reprize violente de voma. Saracul vomita chiar si in timp ce dormea. Dimineata ne-am dus de urgenta la spital, iar medicii ne-au recomandat sa ne internam imediat, mai ales ca s-ar putea imbolnavi si fratele lui mai mic. Am dormit alaturi de el zilele acestea in rezerva. Tedi este un baiat foarte curajos, nu a plans deloc atunci cand i s-a pus branula si i s-a luat sange. Am stat internati, ne-am adus carti de colorat si de citit pentru a trece timpul cat mai usor”, a scris Serban Copot, pe pagina sa de Facebook, despre problemele de sănătate ale fiului său.

Baietelul, in varsta de 5 ani, a fost diagnosticat cu gastro-enterocolita si se pare ca a luat virusul de la gradinita, scrie ziarulring.ro.


Dupa acest episod, artistul a rabufnit, tot pe pagina sa de Facebook: “Sunt unii care isi trimit copiii bolnavi in colectivitate, copiii suferind de boli virale. Stau sa ma gandesc la parintele care si-a trimis copilul viralizat si care a facut ca nu doar al meu ci si alti copii sa fie spitalizati. Este o specie de nesimtiti care umbla si bantuie printre noi. Educatoarea nu are cum sa stie imediat ca acel copil e bomba biologica. Asistenta isi poate da seama. In aceste conditii, chiar daca tu ti-ai invatat copilul sa se spele pe maini si ceea ce inseamna igiena, nu ai ce face. Se imbolnaveste de la colegi. Cei care isi trimit copiii bolnavi la scoala nu ii intereseaza de ceilalti copii si de parintii lor. Asta poate fi tradusa prin nesimtire si alte sinonime”.

Serban Copot a fost cu atat mai ingrijorat cu cat virusul ar fi putut ajunge si la baiatul lui cel mic, Alexandru, in varsta de sase luni. Din fericire, micutul este bine.

“Aveti grija de puii vostri pentru ca nu este deloc placut. Daca observati simptome, mergeti imediat la doctor. Stati in legatura cu medicul pediatru, vorbiti cu el si, daca este cazul, mergeti si va internati alaturi de copii”, le-a declarat Serban miilor de oameni care au urmarit inregistrarile video si care i-au transmis mesaje de incurajare.

Facebook.com

 

×
Subiecte în articol: serban copot animal x