x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Skydiving la „Burlăciţa”. Andreea Manta şi-a făcut curaj şi a plutit în aer

Skydiving la „Burlăciţa”. Andreea Manta şi-a făcut curaj şi a plutit în aer

18 Iun 2014   •   10:24
Skydiving la „Burlăciţa”. Andreea Manta şi-a făcut curaj şi a plutit în aer

„Burlaciţa” aduce în faţa telespectatorilor peisaje spectaculoase, cele mai extravagante locuri din Las Vegas şi cele mai îndrăzneţe sporturi la care Andreea şi cavalerii ei se încumetă. Astfel, în ediţia de joi, de la 20:30, la Antena 1, burlaciţa le-a testat curajul câtorva pretendenţi, invitându-i la skydiving.

Tiberiu, Alin, Radu şi Cristian au norocoşii invitaţi de Andreea la un date plin de adrenalină. La început, iubitori de sport extrem fiind, băieţii au fost de-a dreptul încântaţi de experienţa pe care urmau să o aibă, dar când s-au văzut în faţa faptului împlinit, emoţiile i-au cam copleşit: „Mi s-au părut distanţi, nu prea vorbeau cu mine, probabil din cauza emoţiilor. Mă simţeam de parcă am ieşit la întâlnire cu instructorul, pentru că mai mult el mă încuraja”, povesteşte Andreea.

Cu toate că burlăciţa le-a testat concurenţilor curajul, ea însăşi a trebuit să treacă peste această provocare, pentru că îi era extrem de teamă să facă skydiving: „Când le-am dezvăluit teama mea, au fost un pic surprinşi, pentru că nu se aşteptau să-i duc la skydiving din moment ce îmi era frică. Eu, de fapt, voiam să văd cine reuşeşte să mă convingă, să mă ajute, să trec peste teama pe care o aveam”, mărturiseşte Andreea.

Telespectatorii care vor urmări „Burlaciţa” joi, de la 20:30, la Antena 1, vor putea afla motivele pentru care Andreea a catalogat întâlnirea de la skydiving drept cea mai urâtă de până acum.

×