x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Speak nu vrea să audă de Adelina Pestriţu. I-a ajuns până peste cap

Speak nu vrea să audă de Adelina Pestriţu. I-a ajuns până peste cap

12 Oct 2017   •   21:40
Speak nu vrea să audă de Adelina Pestriţu. I-a ajuns până peste cap

Speak, unul dintre cei mai îndrăgiți artiști ai momentului, este invitatul Florentinei Fântânaru în cadrul emisiunii ”Dincolo de aparențe” de la Antena Stars, unde vorbește deschis despre fostele lui relații și despre cât este de sensibil.

Dincolo de aparențe, Speak este un bărbat sensibil, care nu se sfiește să recunoască în public că plânge ori de câte ori ceva îl emoționează. Artistul susține că lacrimile nu fac un bărbat să fie mai puțin bărbat.

„Eu sunt un băiat care plânge. Nu mi se pare nimic rușinos în asta. Sunt un om normal. Eu plâng și la filme. Plâng. Nu știu cum mă percep pe mine oamenii, dar eu sunt normal. Și am plâns de mai multe ori în brațele unei femei. Sunt foarte sincer”, susține Speak.

Artistul este de părere că atunci când o relație se surpă este inutil să faci sacrificii și compromisuri pentru a o salva.

”Odată ce s-a rupt o relație este foarte greu s-o repari. Și înainte de ultima relație, am mai avut relații de lungă durată, s-au mai rupt, ne-am împăcat și tot așa. Doar că după ce s-a rupt, s-a rupt, orice a fost în zadar. Nu mai cred în împăcare”, este de părere Speak.

Care este motivul pentru care Speak refuză să vorbească în public despre despărțirea de Adelina Pestrițu și care este părerea lui despre căsătorie, telespectatorii vor afla în cadrul emisiunii ”Dincolo de aparențe”, difuzată sâmbătă, de la ora 13.00, la Antena Stars.

×
Subiecte în articol: adelina pestritu Speak