x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Staruri de pe mapamond

Staruri de pe mapamond

27 Apr 2004   •   00:00

Estee Lauder a incetat din viata. Supranumita „Regina cosmeticelor", Lauder a decedat duminica noaptea, la varsta de 95 de ani, din cauza unor insuficiente cardiace si pulmonare. In 1998, ea a fost singura femeie nominalizata in topul 20 al celor mai influenti oameni de afaceri ai secolului, iar compania pe care a infiintat-o in 1946 a ocupat locul 349 in topul 500 al celor mai profitabile institutii din anul 2003, cu un venit de 4.744 miliarde de dolari. „Estee Lauder" isi vindea produsele in peste 120 de tari, in magazine precum: Bloomingdale""s, Harrods (Londra) sau Galeriile Lafayette (Paris).

Jay-Z se vrea „Sir". Celebrul rapper i-a solicitat Reginei Elisabeta a II-a acest titlu drept recompensa pentru participarea la spectacolul caritabil organizat de Printul Charles la Londra, la 8 si 9 mai. „De obicei pe lista pretentiilor vedetelor gasim lucruri precum sushi sau lacramioare in cabina de machiaj, nu acordarea titlului de «Sir»", a declarat pentru BBC un membru al echipei de organizatori ai evenimentului. Ciudata cerere a fost refuzata de Casa Regala britanica, insa rapperul si logodnica sa, Beyonce Knowles, au fost invitati la Palatul Buckingham pentru a cina alaturi de printul Charles.

Denzel Washington este mascota. Actorul a fost „adoptat" de echipa de fotbal a colegiului in care invata fiul sau, John David, dupa ce acesta le-a purtat noroc la meciuri. Sezonul celor de la „Morehouse" a fost dezastruos pana cand Washington a hotarat sa vina la stadion, iar de atunci echipa a inceput sa castige, apropiindu-se acum de primul loc in clasament.

Courtney Love nu stie unde sa-l tina pe Cobain. Fosta soacra a actritei, Wendy O""Connor, si-a scos la vanzare casa, asa ca aceasta i-a inmanat nurorii sale urna cu cenusa vocalistului de la Nirvana. „Nu stiu unde sa-l pun. I-as putea imprastia cenusa, dar sunt multi fani care vor sa vada urna, asa ca nu am cum sa fac asa ceva", a spus Love. (Adriana Paduraru)

×
Subiecte în articol: antimonden