x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Suete

Suete

27 Apr 2004   •   00:00

Carcotasul Gainusa se insoara

Dupa ce Serban Huiu a spus „adio" burlaciei, iata ca a venit si randul lui Mihai Gainusa. Desi mai mare decat Huidu, la varsta evident, Gainusa a mestecat mai mult timp decizia de a se insura. Oricum, pana-n toamna, cand are de gand sa organizeze nunta, carcotasul se mai poate razgandi. Dar mai mult ca sigur va pasi la altar alaturi de iubita lui, Ioana (28 de ani), nerabdatoare sa ia numele cu rezonanta al viitorului sot. Acum, cand mai are de parcurs cativa kilometri de burlacie, l-am intrebat pe Mihai de ceva „puisori". Acesta vrea cat mai multi mostenitori, pe care va avea grija sa nu-i boteze dupa numele politicienilor nostri, dupa cum a spus el. Mai precis, Mihai Gainusa vrea patru copii, care sa apara la lumina in ordinea: baiat, fata, baiat, fata. „Sa intercalam, nu de alta." In ceea ce priveste darul de nunta, Gainusa n-a stat prea mult timp pe ganduri si a cotcodacit, exprimandu-si o dorinta catusi de putin realizabila: „Vreau o vila mare de tot, cu piscina, iar panglica de inaugurare sa o tai impreuna cu Nicoleta Luciu sau, mai bine, Ioana sa tina panglica de un capat, Nicoleta de celalalt, iar eu sa sar in piscina printre ele". (Roxana I. Ancuta)

Prigoana vrea sa divorteze din nou de Adriana Bahmuteanu

Casnicia cuplului Silviu Prigoana-Adriana Bahmuteanu tinde sa se transforme intr-o telenovela. Dupa ce au divortat o data si s-au recasatorit anul acesta, pe 31 ianuarie, se abate din nou furtuna asupra vietii lor. Circula tot mai intens zvonurile conform carora prosperul om de afaceri ar vrea sa se desparta de apetisanta Adriana. Motivul ar fi acela ca Bahmuteanu il amageste de prea mult timp ca-i va darui un mostenitor. Bineinteles ca atat Bahmuteanu, cat si Prigoana infirma acest lucru, spunand ca luna de miere consumata la Miami le-a demonstrat ca sunt facuti unul pentru celalalt. (Horatiu Tudor)

Andreea Balan si-a luat menajera

Ocupata pana peste cap cu facultatea, dar si cu spectacolele, mititica solista Andreea Balan a gasit o solutie, pentru a-si usura viata. De curand, si-a angajat o menajera, care o ajuta la treburile gospodaresti: „O platesc cu un milion si jumatate pe luna si, de doua ori pe saptamana, ma ajuta sa fac curatenie si sa-mi spal lucrurile". Se pare ca dupa ce a parasit casa parinteasca din Ploiesti si s-a mutat singurica intr-o garsoniera din Capitala, Balanca a dat de greu. Si ca sa fie tacamul complet, tatal Balanei face comert cu fiare vechi pe care il achizitioneaza cu suma de 3 milioane de lei/tona, dupa care il vinde la Constanta cu 7 milioane de lei. Mai mult, la buticul din Ploiesti, Sandel Balan vinde medicamente impotriva prostatei. (Simona Ecovoiu, Horatiu Tudor)

Horia Brenciu canta gratis la nunti

Prezentatorul care a ramas in istoria televiziunii cu TeleEurobingo, Horia Brenciu, se mandreste cu trupa sa rock, HBO. Acesta viseaza la un spectacol grandios, cu invitati, dar si la un videoclip. Pana una-alta, canta la nuntile prietenilor, gratis. Brenciu se lauda cu performanta de a cunoaste 150 de melodii din repertoriul international, pe care le interpreteaza in functie de varsta si gusturile nuntasilor. (Simona Ecovoiu)

Daniela Gyorfi poarta doliu dupa o catea

Chiar daca imaginea pe care o promoveaza Gyorfi pe scena este una de femeie provocatoare, sexy, in viata de zi cu zi este un om obisnuit, prins in multe probleme. Acum este foarte trista si il plange pe cockerul compozitorului Cristian Faur. Catelusa, de opt ani, a murit de leucemie. „A murit instantaneu. Imi pare atat de rau... Plang toata ziua. Mi-au dat lacrimile chiar si in timpul catorva spectacole pe care le-am avut." Daniela este o mare iubitoare de animale, ea insasi avand acasa un cocker si un motan, maidanez. (Roxana I. Ancuta)

Mihai Traistariu isi cumpara maxi-taxi

Fostul solist al trupei Valahia, Mihai Traistariu, vrea sa devina om de afaceri, in Constanta, orasul in care a ales sa locuiasca. Pentru inceput, isi va cumpara doua masini maxi-taxi, care sa transporte turisti pe ruta Constanta-Mangalia. Iar daca va reusi sa mai stranga ceva bani intentioneaza sa deschisa si un hotel: „Masinile ma vor costa 10.000 de dolari, dar, intr-o singura vara, daca voi avea clienti, am toate sansele sa ajung miliardar", spune Mihai. (Simona Ecovoiu) Declaratia zilei „Nu ma mai tenteaza sa revin pe micul ecran, la Prima TV. Nu sunt multumita de ce mi se ofera. Multi au impresia ca totul se cumpara pe bani putini, in tara asta. Eu nu ma vand ieftin!" Irina Schrotter pune degetul pe rana televiziunii din Romania. In plus, se pare ca ii prieste mai mult orasul natal, Iasiul, decat agitata Capitala.

Picant

Printesa Brianna Caradja gazduieste in casa ei o pianina care apartine vecinilor de apartament. Desi nu stie sa cante, Brianna o tine pe post de mobilier. (S.E.)

Haiducul Cristi Caloianu nu prea sufera de pe urma despartirii de iubita lui Cristina, plecata in Anglia. Ba chiar ii place acum, ca are de ales intre mai multe fete. (D.C.)

Mai nou, Ileana Lazariuc se antreneaza pentru televiziune. Mai precis, pentru a ocupa locul lasat liber de Monica Barladeanu, in emisiunea „Viata in direct", de la B1 TV. (D.C.)

×
Subiecte în articol: antimonden