x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Suete

Suete

26 Apr 2004   •   00:00

S-au strans 12.000 de euro pentru Cornel Constantiniu

|n urma campaniei mass-media pentru ajutorarea lui Cornel Constantiniu s-a reusit strangerea sumei de 12.000 euro, necesara operatiei. La sfarsitul emisiunii „Atentie, se canta", realizata special in acest sens, s-au donat peste 360 milioane de lei si 6.000 euro. Printre cei care l-au ajutat pe interpret s-au numarat Mircea Rusu - 1.000 dolari, Dan Spataru - 5 milioane, Stela Popescu - 5 milioane, George Padure - 10 milioane, Bebe Ivanovici - 10 milioane. Un aport deosebit l-a avut Corina Chiriac, care a convins o prietena din strainatate si o vedeta din show-biz sa ofere cate 1.000 de dolari. Remarcabil este faptul ca toti cei care au cantat in emisiune si-au donat onorariile in contul pentru Cornel Constantiniu. (Horatiu Tudor)

Cosmin de la Ca$$a Loco a luat teapa in casa lui Tepes

Cel care odinioara se lauda ca are palosul gros, Cosmin Tudoran, a fost pacalit chiar in fosta resedinta din Bucuresti a lui Vlad }epes. Vineri seara, la inaugurarea clubului Myth 1476, el a avut parte de o supriza (ne)placuta (depinde din ce unghi priviti). Cand sa se duca si Cosmin ca omul la toaleta, a constatat, cu surprindere, ca inauntru se aflau... doua doamne. Repede si-a strigat: „Am luat teapa!" si s-a intors la masa, asteptand ca doamnele sa-si faca nevoile. Pana la urma, n-a mai rabdat si s-a incumetat sa foloseasca toaleta, cu riscul de a fi deranjat. (Cristina Ologeanu)

Vita de vie si-a rasplatit fanii cu carnati

De curand, fanii Vitei de Vie au organizat o petrecere-surpriza pentru trupa lor favorita. Locul de intalnire: tabara scolara Zizin. Veniti din toate colturile tarii, admiratorii au petrecut trei zile ca-n povesti. Am jucat fotbal, au cantat si au mancat pe rupte. Atat cat le-au permis proviziile. Vita de vie a venit dotata cu 10 kilograme de carnati. Cand n-au mai fost bucate, Adrian Despot s-a oferit, impreuna cu colegii sai, sa-i hraneasca pe fanii infometati cu carnatii din traista. (Roxana I. Ancuta)

×
Subiecte în articol: antimonden