x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden SUETE

SUETE

02 Apr 2004   •   00:00

Diana Munteanu a alergat pe strazile din Barcelona

Cand are timp liber, face tot posibilul sa plece din Bucuresti. Brasoveanca Diana Munteanu s-a indragostit de Barcelona. Si de barcelonezi. Prima si singura data - pana in prezent - a fost acolo cu ocazia premiilor MTV. Chiar daca a fost plecata in interes de serviciu, Diana si-a facut timp de colindat prin oras. I-a placut atat de mult orasul spaniol, incat a inceput, la un moment dat, sa alerge pe strazi si sa chiuie de fericire. „M-as muta si maine in Barcelona, daca s-ar putea. Dar ce sa fac acolo... Sigur as gasi eu ceva de lucru. Poate nu in televiziune, dar m-as descurca, mai ales ca stiu putina spaniola." Acum isi doreste foarte mult sa plece din tara, pentru o scurta vacanta. Pana acum, Diana a mai vizitat Scotia, Franta, Germania si Anglia. La fiecare iesire in strainatate, prezentatoarea pune de-oparte o suma importanta de bani pentru a-si cumpara... de toate. (Roxana I. Ancuta)

Radu Ille da in judecata RBA

Dupa ce trupa Autentic l-a adus la tribunal pe patronul casei de productie RBA, inca un proces il paste pe Radu Baron. Si Radu Ille il cheama in instanta, pentru nerespectarea dreptului de autor. Solistul isi cere drepturile, nemultumit fiind de faptul ca partea adversa nu si-a respectat contractul. Dosarul cu nr. 337/2004 este deja la Tribunalul Bucuresti, urmand ca pe 22 aprilie a.c. sa aiba loc prima infatisare. Radu Ille cere rezilierea contractului cu RBA, deoarece, spune interpretul, casa de productie i-a creat probleme din ce in ce mai mari. (Catalina Iancu)

Misu Gainusa a mai ouat o carte

Misu Gainusa, jumatatea ochelarista a carcotasilor, a mai ouat o carte, lansata la Gradina Zoloologica printre „papagali". Intitulat „Cotcodaceli", volumul „nu-si propune nimic". Cel putin asa spune Misu in prefata. Contine, in schimb, majoritatea scenetelor radio aparute in seria „Carcotas Kamarad in oras", precum si un text publicat in Almanahul Academiei Catavencu. Pentru cunoscatori, in carte se mai gasesc si textele pentru care carcotasii au fost dati in judecata de Virgil Hancu. Si daca Gainusa a fost mare vedeta cu a doua carte a sa, nici Huidu nu s-a lasat mai prejos aparand cu un superb ghips alb pe piciorul drept. De la fotbal, nu de la calcatul stramb. (Sebastian S. Eduard)

Pacaleli rasuflate

Se pare ca vedetele nu stau prea bine cu imaginatia, deoarece de 1 aprilie au venit cu niste gogosi nesarate pe post de pacaleli. Daniel Buzdugan a zis ca va candida la Presedintie, Brianna Caradgea a anuntat ca e gravida in luna a patra, iar Mihai Dobrovolschi a aparut la emisiune cu capul bandajat. Chipurile il batuse Mihai Dedu. Dar se vedea de la o posta ca urmele „loviturilor" erau facute cu farduri. Si Pro TV ne-a trimis una „tare": Cameroon Diaz filmeaza la Buftea. Ar vrea ei... Scandal cu sex la Pro FM, tot gogoasa! Ramon Cotizo si Nono Semen n-au violat pe nimeni. Si nici macar n-au avut audienta. (Catalina Iancu)

×
Subiecte în articol: antimonden